Nagyon éhes vagyok. Mit egyek ami nem igazán hizlal?
Figyelt kérdés
Nem tartom magam egy diétához sem, kevesebbet eszem és megválogatom, hogy mit. De most nagyon éhes vagyok, és nem tudom mit egyek.2010. aug. 29. 11:38
1/10 A kérdező kommentje:
Vagy úgy kérdezem mit ehetek?
2010. aug. 29. 11:40
3/10 anonim válasza:
hát pl lecsó, hagyma,paprika,tojás,paradicsom ennyi esetleg tojásos lecsó
vagy zöldségleves,gyümölcs,rakott tök egy csomó olyan kaja van,amiben alig van kalória
5/10 anonim válasza:
Szerintem vegyél sütőzacskót vagy más módon zsiradék nélkül, párolj meg , sovány húst pl. pulykamellet, ha szereted akkor halat.
És valami zöldségkörettel edd meg. Enni azért kell. És ez egy komplett ebéd, vacsora lehet.
Vagy egy zöldséglevest. Utána pedig pihenj egy keveset , majd sétálj.
6/10 anonim válasza:
még csak dél van.. ne legyél már ennyire ötlettelen.. ilyenkor még amúgy is ehetsz többfélét! zöldségleves, valami főzelék, sőt egy kis tésztát is ehetsz még most
7/10 anonim válasza:
Gyümölcs, gyümölcs, gyümölcs!!! És sok zöldség.
8/10 anonim válasza:
Egyél meg fél dinnyét, én minden éjjel 11-12 körül éhes vagyok, kb este 8kor megeszem a dinnyét és elvagyok vele sokáig. :)
9/10 anonim válasza:
gyümölcs, zöldség
natúr joghurt gyümölccsel
10/10 anonim válasza:
Tojást,csirkemellet,sovány túrót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!