Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leeht az egészséges ember,...

Leeht az egészséges ember, aki csak zöldségeken él?

Figyelt kérdés
Nem próbálnám ki, csak eszembe jutott :)
2010. aug. 28. 22:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet. Ez egyértelmű ..
2010. aug. 28. 23:53
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Nem hallottam még ilyenről hogy valaki csak azt esik.

Szerintem tojást, halat, tésztát, kenyeret is esznek mellette a vegások.

Egy ismerősöm azt mesélte régebben,

hogy volt valami nő aki elkezdett ilyen nyers zöldségeket enni, pl reggeli egy egész kígyóuborka, meg répa nyersen, paradicsom csak úgy magában...

és teljesen megszépült a bőre, mintha megfiatalodott volna.

Ezt csak úgy mesélték, szóval nem tudom, hogy ebből mi igaz, meg hogy pontosan mit evett az a nő azt sem tudom.

2010. aug. 29. 01:20
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem tojást, halat, tésztát, kenyeret is esznek mellette a vegások."

Attól függ...

Vegetarianus, ovo-, lakto-, vagy teljesen vegan.

[link]

és "A helytelenül összeállított vegán étrend számos hiánybetegséget előidézhet (például vashiányos anémia), sok betegségben előidézhet állapotromlást, ezért csak alapos ismeretek birtokában, szakember (orvos és dietetikus) segítségét igénybe véve állítható össze biztonságosan. Orvosi vélemények szerint gyermekek számára követése az idegrendszer és a test fejlődésének visszamaradását idézheti elő."

2010. aug. 29. 02:10
 14/22 anonim válasza:
44%

hát aki halat eszik az nem vegetáriánus.:D

még a vegán sem csak zöldségeken él....

2010. aug. 29. 04:04
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

nem lehet egészséges, mert a szervezetnek szüksége van zsírra és fehérjére is, amelyek a növényekben korlátozottan vannak jelen.

tehát az, aki pusztán növényeket (zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket) eszik, hiányosan táplálkozik.

2010. aug. 29. 09:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A mai korszak divatja, hogy az emberek nem tudjak, hogyan eljenek, es mit egyenek.

En szeretek jol kinezni, enni, de egeszsegesen is elni, es igy is elek, ennek megfeleloen.

Volt egy idoszakom, amikor megprobaltam, hogy zoldsegen eljek, de ugy ereztem Magam, mint egy "nyul", hianyoztak

a finom felvagottak, a finom rantott szeletek stb., s aztan elkezdtem "normalisan" es egeszsegesen etkezni.

Mindent eszem, de igyekszem rendszeresen mozogni, de azt is mindig olyat, amihez kedvem van.

A zoldseges idoszakomnal ingerultebb lettem, mindig kivantam a finom illatozo husokat, pl. grill csirke, fott kolbasz, virsli stb.

Nagyon sok ember ugy gondolja, hogy egeszseges, de valoban a szervezetnek feherjere is szuksege van, a masik pedig, hogy sokan csak azert csinaljak, mert divat, vagy

a fogyas miatt.

Erre mondjak, hogy tobbet esszel, mint erovel!

Nekem ez a tapasztalatom a zoldseg evesrol, mezei nyuszi

etkezesi szokas!

2010. aug. 29. 10:12
 17/22 anonim ***** válasza:
51%
Én pont ezt csinálom, és sajnos,vashiányos is vagyok,meg hát,eléggé alultáplált, mint egy afrikai nagy hassal,és csontos végtagokkal..de más bajom nincs tőle:),még mozgok isnapi 2 órát.
2010. aug. 29. 10:15
 18/22 anonim válasza:
74%
Nem. Hol maradnak a húsok és a tejtermékek?
2010. aug. 29. 10:17
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ember nem zöldségevő!!!Maradjunk ennyiben... hanem vegyes táplálkozású!Én hülyeségnek tartom ezt hogy valaki csak zöldségeken él..,egyáltalán nem lesz egészségesebb mint egy kiegyenlitett táplálkozású ember,aki mindenből eszik mértékkel!
2010. aug. 29. 17:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én pont ezt csinálom, és sajnos,vashiányos is vagyok,meg hát,eléggé alultáplált, mint egy afrikai nagy hassal,és csontos végtagokkal..de más bajom nincs tőle:)"

Nem elég?

2010. aug. 29. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!