Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167cm vagyok 54,4 kg, fogynom...

167cm vagyok 54,4 kg, fogynom kéne?

Figyelt kérdés

annyira rossz látni, hogy minden velem egykorúnak full lapos a hasa stb (17y) nekem pedig van valamennyi hasam:/ a fenekem is nagy formás ezáltal pedig ugye a combjaim is elég nagyok.

Fogynom kéne? Nagyon gáz ha van hasam? :/ szerintetek így is lehet önbizalma az embernek haspólót húzni? És van olyan srác akinek nem az jön le rögtön, hogy fúj, hogy meghízott ill. milyen kövér?

Gáz a széles csípő/derék?

tavaly ugyanezzel a magassággal 52 kg voltam lehet azért érzem magam kövérnek?

2021. aug. 5. 16:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mennyit edzel? Nyújtasz, hasazol rendesen? A súly jó, ha a forma rossz, az az edzés minőségében van. Feltételezem NYILVÁNVALÓAN van rendszeres edzés, heti 3x, máskülönben nem kérdezted volna ezt.
2021. aug. 6. 20:29
 12/12 anonim válasza:

Én 169 cm , 57 kg vagyok és még így is vékonynak mondanak. Nem kell fogynod.

Érezd magad jól a bőrödben és találd meg azt a ruhát / fazont ,ami előnyös.A hasmutogatós póló nekem alapból nem tetszik;közönséges.

2021. aug. 7. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!