167cm vagyok 54,4 kg, fogynom kéne?
annyira rossz látni, hogy minden velem egykorúnak full lapos a hasa stb (17y) nekem pedig van valamennyi hasam:/ a fenekem is nagy formás ezáltal pedig ugye a combjaim is elég nagyok.
Fogynom kéne? Nagyon gáz ha van hasam? :/ szerintetek így is lehet önbizalma az embernek haspólót húzni? És van olyan srác akinek nem az jön le rögtön, hogy fúj, hogy meghízott ill. milyen kövér?
Gáz a széles csípő/derék?
tavaly ugyanezzel a magassággal 52 kg voltam lehet azért érzem magam kövérnek?
Először is nem kéne fogynod.
Másodszor az erősebb fenék-comb jól néz ki. Főleg ha van derekad is.
Ha nem vagy elégedett kezdj tornáni. Nem lesz gyors eredménye, de hónapokkal később sokkal formásabb leszel.
168 vagyok, 55 kiló, és még simán hízhatnék 3-4-et, mert azzal is vékony lennék.
Te ne akarj fogyni, maximum erősíts. Egy nőnek pedig van valamennyi hasa, és tudod te, mennyi fitneszmodell pl nem menstruál, mert leedzette magáról az összes zsírt? Hiába lapos hasú, vékony, ha hormálisan beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!