Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167cm vagyok 54,4 kg, fogynom...

167cm vagyok 54,4 kg, fogynom kéne?

Figyelt kérdés

annyira rossz látni, hogy minden velem egykorúnak full lapos a hasa stb (17y) nekem pedig van valamennyi hasam:/ a fenekem is nagy formás ezáltal pedig ugye a combjaim is elég nagyok.

Fogynom kéne? Nagyon gáz ha van hasam? :/ szerintetek így is lehet önbizalma az embernek haspólót húzni? És van olyan srác akinek nem az jön le rögtön, hogy fúj, hogy meghízott ill. milyen kövér?

Gáz a széles csípő/derék?

tavaly ugyanezzel a magassággal 52 kg voltam lehet azért érzem magam kövérnek?

2021. aug. 5. 16:13
1 2
 1/12 anonim válasza:
2021. aug. 5. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Először is nem kéne fogynod.

Másodszor az erősebb fenék-comb jól néz ki. Főleg ha van derekad is.

Ha nem vagy elégedett kezdj tornáni. Nem lesz gyors eredménye, de hónapokkal később sokkal formásabb leszel.

2021. aug. 5. 16:27
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Hová kéne fogynod? Előbb mondanám azt, hogy hízz, minthogy fogyj. Tökéletes a súlyod számok alapján. Max. formásodni lehet. Meg a fenék, comb dolog ne zavarjon, rengeteg embernek fiúnak bejön ha vastagabb
2021. aug. 5. 16:40
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Én nem fogynék. Max erősödj kicsit, az szép formát ad
2021. aug. 5. 17:11
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod, esetleg formásodás
2021. aug. 5. 19:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Karcsúbb derékhoz a szélesebb csípő, fenék, még jobb is, sokkal nőiesebb is, mint az ilyen ' se segge se melle" deszka típus. Miért akarsz formátlan gebe lenni?
2021. aug. 5. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

168 vagyok, 55 kiló, és még simán hízhatnék 3-4-et, mert azzal is vékony lennék.

Te ne akarj fogyni, maximum erősíts. Egy nőnek pedig van valamennyi hasa, és tudod te, mennyi fitneszmodell pl nem menstruál, mert leedzette magáról az összes zsírt? Hiába lapos hasú, vékony, ha hormálisan beteg.

2021. aug. 6. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
*hormonálisan
2021. aug. 6. 11:39
 9/12 anonim ***** válasza:
A női egészséghez kell bizonyos testzsír%, pl a normál ciklushoz is, ami olyan hormonális változásokat eredményez amikre szükségünk van.
2021. aug. 6. 14:00
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát<3
2021. aug. 6. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!