Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha lefogyok boldog leszek?

Ha lefogyok boldog leszek?

Figyelt kérdés
Ezzel nyugtatom magam, de tényleg így van? Félre értés ne essék, így is úgy is le szeretnék fogyni, csak érdekel, hogy boldogabb leszek e? Vagy maradok ugyanez a ,,mindenben csak a rosszat latom, de leginkabb magamban,, féle ember mondjuk 10 kiloval vekonyabban? Annyira szeretnék én is magabiztos lenni, de egyszeruen nem tudok, nem merek.
2021. aug. 3. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Ha az egyik vágyad az hogy lefogyj akkor közelebb kerülsz a boldogsághoz
2021. aug. 3. 16:43
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
*Boldogabb
2021. aug. 3. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Aki boldog, az boldog 120kgosan is
2021. aug. 3. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem pszichológussal kéne beszélned erről. Amit írsz, abból tényleg az világlik ki, hogy nem a kövérség a problémáid oka. Vagy nem is vagy kövér, hanem a probléma része, hogy tévesen annak látod magad. Ettől még a fogyás lehet egy sikerélmény, ami segít a boldogsághoz, de garancia nincs.
2021. aug. 3. 16:59
 5/12 anonim ***** válasza:
39%
Én speciel testképzavaros lettem. Úgy hogy így is pocsékul érzem magam, meg úgy is. Aki kitalálta a fogyókúrát agyon kéne verni, és ledobni a sötét pincébe.
2021. aug. 3. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem garancia, hogy a fogyás boldogságot hoz. De ha végigcsinálod, adhat annyi magabiztosságot, hogy attól jobban megszereted magadat.
2021. aug. 3. 18:12
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Jobban bánnak veled az emberek ha jól nézel ki. Több partner, jobb munkákat kapsz, könnyebb barátkozni, szóval igen szerintem hozzásegít a boldogsághoz.
2021. aug. 3. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:

A boldogság nem ettől függ. Én a magam módján boldog voltam kórosan elhízottan is, meg most is, már normál súllyal.

Mindkét állapotban éltem/ élem az életem, akkor is, most is, van szerető házastársam, van egy édes kiskutyám, otthonom, szeretett munkám, imádott hobbijaim, családom:)

A különbség az életem minőségében van inkább, pl nem élek mindennapos fájdalommal ami a tetemes súlyfelesleg miatt volt, könnyebben tudok mozogni, a sport végre nem kínszenvedés hanem öröm és kikapcsolódás, egészségesebb, energikusabb vagyok, könnyebben kapok magamra ruhát ( bár vásárolni most is utálok, de az tagadtatatlan, hogy könnyebb, kényelmesebb most, hogy nem utasítanak vissza 20- ból 19 boltban.

Ha nem tudod elfogadni önmagad, ahogy én se tudtam, akkor sok pluszt fog adni ha lefogysz.

DE önmagában nem , ettől még nem lesz boldog az életed.

2021. aug. 3. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Bizonyos keretek között nem oszt nem szoroz. Én világéletemben a külsőmtől tettem függővé az értékem, ha nem láttam magam szépnek, baromi rosszul éreztem magam. Úgy gondoltam az emberek is csak akkor fognak szeretni, kedvelni, ha vékony vagyok. 30 éves korom felé sikerült ezt elenegedni és megszeretni magam. 70 kiló vagyok jelenleg, sose voltam boldogabb és kimondottan szépnek tartom magam, pedig régen ki se léptem volna az utcára így. 54 kilósan kimondottan boldogtalan voltam, hiába értem el az álom súlyt. És akkor se voltan elegedett magammal.
2021. aug. 4. 06:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is testképzavaros lettem, bár már talán jövök belőle kifelé. A fogyástól nem leszel boldog egyáltalán, 73 és 53 kg-osan is ugyanannyi önbizalmam van. Pedig azt hittem, hogy vékonyan már nem lehet semmi baj és enyém lesz a világ. Dehogyis. Egészségügyi szempontból nyilván megéri, de a lelki dolgaidat ne ettől tedd függővé.
2021. aug. 4. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!