Mi a motivációtok a fogyásban?
Nem tudtam már futni a gyerek után.
Egy egyszerű munkavégzéstől kiköptem a tüdőmet.
Éjjel horkoltam, napközben folyton elégtelen volt a levegővételem
Nem jöttek rám a konfekcióruhák, csak a fekete-szürke zsákruhák.
Utáltam magam ahogy kinéztem
Nehezen ment a szex, a végén már sehogy.
Rengeteg okom volt, így nekiálltam. 40 kiló feleslegből ment le eddig 16, és egyre jobban érzem magam. Olvastam a témában sok pszichológiai könyvet (túlevéses evészavaros vagyok/voltam). Sportolok, sétálok egészségesen eszek, nem éheztetem magam, ha megkívánok valamit, amit régen tetemes mennyiségben ettem, most csak pár falat megy le néha.
Én is mindig feladtam, mert sanyargattam magam.
1 hónapja úgy csinálom, hogy hétköznap kalóriaszamlálás, ebédet meg vacsorát is rendelek, ezért nem nehéz. Emellett minden hétköznap reggel edzek minimum fél órát + heti 2x este is. A hétvége a 'szabadságé', belefér 1-1 süti vagy sültkrumpli, nem edzek, de nem is zabálom tele magam. 1 hónap alatt teljesen összeszűkült a gyomrom, megszoktam a rendelt diétás kajámat, nem éhezek. Annyi édesség belefér hétközben, hogy azokon a napokon amikor este is edzek iszok egy finom proteint.
Ha te is édesszájú vagy, akkor tudom ajánlani ezt a módszert, így nincs extra csalás, hétvégén megkapom a kívánt édességet és nem csábulok el, mert itthon nincs semmiféle édességem.
Az egészségem megromlott, és az életem veszélyben volt. Nekem ez a motiváció kellett.
Majdnem 2,5 éve csinálom az Életmódváltást: diéta+ mozgás. A külsőségek nem érdekelnek. Az egyetlen előnye még, hogy könnyebben kapok magamra ruhát, nem az elutasítás jön 10-ből 9 boltban. Bár a vásárlás utálata megmaradt bennem😂 Már a felesleg nagy részétől megszabadultam, nincs sok hátra, csak 8kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!