A hunyadi János gyógyvízzel mennyit lehet fogyni? Mondjuk ha heti 1x megiszok 1/2 litert, és mellé minden nap csak lúgosító vizet iszok?

Vannak olyanok -én is sajnos-, akiknek sokkal lassúbb az anyagcseréjük az átlaghoz viszonyítva. Ha ezek az emberek még rádásul nekiállnak fogyózni, azaz kevesebbet enni, akkor különösen megszenvedik ezt!! (Kioktatást kedvelőknek: rendszeresen sportolok.)
Ilyen esetben jó szolgálatot tesz pl. a Mira gyógyvíz. Egyébként a már elért súly fenntartásához naponta egyszer, reggel kell inni, fogyókúrához pedig evés UTÁN, ahogy az első válaszomban írtam.

A Huhyadi víz, nem fogyasztószer, hanem hashajtó. Rövid időn belül mindent kipucol a szervezetedből. De ettől nem fogsz fogyni.
A lúgosító vízről pedig az a véleményem, hogy ártani nem fogsz magadnak, ha iszod, de csodát ne várj tőle.
Összefoglalva, ha fogyni akarsz, akkor mozogj többet és figyelj az étkezésedre.
ui: Ha mégis kipróbálod a hunyadi vízet, akkor bánj csínján vele, mert elég brutális hatása van - főleg fél liternek.... ha megittad, utána fél napig tartózkodj a mellékhelység közelében :)

Csak mellékesen bátorkodnék megkérdezni (mert egyébként fogalmam sincs, mi az igazság), hogy mi van azokkal az elméletekkel, amik tiltják az ivást evés előtt, közben és utána fél óráig, mert a víz felhigítja a gyomorsavat, és nem lesz hatékony az emésztés. (Ettől a kaja még hízlal, csak a hasznos tápanyagok nem szívódnak fel.)
Mert én is olvastam, hogy igyunk evés előtt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!