Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1 hónap alatt le lehet adni 5...

1 hónap alatt le lehet adni 5 kg-ot?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem a diétát.

Leszabályoztam,hogy mikor és mit ehetek és mit nem,illetve reggel és este is beiktattam egy biciklizést.

Csak viet iszok.

Augusztus 30.-ára már 5 kg-val könynebb szeretnék lenni.

Lehetséges?

2021. júl. 26. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Simán lehetséges. De egy hónap alatt ne várj csodát. Én 1 év alatt fogytam le 80-ról 60 kilóra, és még így is nyúlt volt a bőröm. Bár sokkal jobban éreztem magam, annyi biztos.
2021. júl. 26. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ. Ha pl. 160 centihez vagy 60 kiló, akkor 5 kg egy hónap alatt elég sok, ahhoz elég keveset szabadna csak enned. De ha pl. 160-hoz vagy 80 kg, akkor szerintem összejöhet simán.
2021. júl. 26. 17:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hány kilóból szeretnél fogyni.
2021. júl. 26. 17:30
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Én 130 kilóból az első hónapban 8 kilót fogytam.

Most 70 vagyok, és örülök, ha a havi 1 kiló fixen megvan.

Szóval, attól függ, hány kiló vagy, és mióta diétázol...

2021. júl. 26. 17:32
 5/13 A kérdező kommentje:

170 cm és 95 kg vagyok.

Szóval jó túlsúlyos,ha úgy tetszik,elhízott vagyok.

2021. júl. 26. 19:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy esélyes, ha az 5 nem is jön össze, legalább 3-4 kg. De ha most kezdted, valószínűleg az 5 kg is reális, csak abból nem lesz az egész igazi fogyás, az elején le szokott menni 1-2 kg víz, salakanyag stb. De ugyanígy fel is jöhet egy kis kamu pluszsúly, ha több rostot viszel be mint eddig és az emésztőrendszeredben éppen emésztés alatt álló kaja súlya nagyobb lesz.
2021. júl. 26. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy annyira nem ez a lényeg. Az első hónap menni fog, ebben biztos vagyok. Arra koncentrálj, hogy utána hogyan haladsz tovább és hogyan fogod hosszú távon is megtartani az eredményt. Ha egy hónapig bírod, akkor abból a szempontból nyerésre állsz, hogy ennyi idő alatt már rögzülnek a jó szokások.
2021. júl. 26. 20:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Mi lesz Augusztus 30-án, hogy neked addigra kell lefogynod? Idősebbeknek nem ajánlom a túlzott koplalást. És inkább egyél sokszor keveset. Például egy-egy almát, egy kis banánt, csinlálj zöldséglevest, ezek nem hizlalnak. Ha dolgozol, akkor a napi mozgás is megvan. Szerintem simán lehetséges. Az ember egyébként sincs ahhoz szokva, hogy minden nap zsíros cubákokat egyen, régebben nehéz volt ezt elképzelni, mégis voltak, akik 80 évig éltek. Az biztos, hogy a vékonyabbak egészségesebbek, kevés az érrendszeri probléma náluk, viszont jelentkezhetnek hiánybetegségek is, ezért én javaslom a tablettás vitaminpótlást is. Én úgy fogytam 40 kilót, hogy koplaltam, és skorbutos lettem. Persze ezt 3-4 nap alatt maximálisan gyógyítani lehet, senkinek sem ajánlom a koplalást.
2021. júl. 26. 20:21
 9/13 A kérdező kommentje:

Összesen fogynék 15-18 kg-ot,de ilyen ütemekben akarom megcsinálni:D

És kb. hónaponként vannak az ütemek beosztva (nem teljesen hónaponként,hanem 35-40 naponként)

2021. júl. 26. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Az első hónapban szerintem menni fog.

De arra ne számíts, hogy végig ugyanolyan ütemben fogsz fogyni. Nekem volt, hogy (hetente mérem magam) egyik mérésnél több voltam 1-2 kilóval a diéta ellenére... vagy 2 hétig semmit nem változott a súlyom.

Szerintem ez a legnehezebb, hogy ilyenkor se add fel, ne keseredj el, hanem folytasd ugyanúgy. Ha már a harmadik-negyedik héten sem megy lejjebb a súlyod, akkor viszont ideje valamit változtatni.

2021. júl. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!