Ha minden második nap elégetek 1500 kalóriát akkor milyen gyorsan fogyok?
Olyan 50-52 km-t szoktam biciklizni minden második nap. Viszont ezt is egy vastag gumis, összteleszkópos mountain bike-al, meg az út felét terepen, ezek is nehezítő tényezők. Ennek a végére szokott a computerem kb. 1500-1600 kalóráiát mutatni. Utóbbi 9 napban kb. 6100 kalóriát égettem így el, bár volt kihagyás is.
Bár igaz, hogy januárban kezdtem el mozogni, akkor volt egy kalkulátor szerint a kalória szükségletem 2000 körül, azóta lehet hogy nőtt már. Akkor kevesebbet bicikliztem sokkal, most azért van energiám ennyire, mert eléggé megedződtem ez idő alatt. Egyébként én elégnek érzem ezt a 2000 kalóriát, nem szoktam éhezni vagy gyengének érzeni magam. Szerintetek reális lehet ez az 1500 kalória amit a computerem mutat?
Itt egy kép az utóbbi 9 napomról (az előtte lévőek számítógép váltás miatt elvesztek sajnos)
ott kezdődik a dolog, hogy elégetett kalóriából lefelezed a bármilyen elektronikus dolog áltl kiszámolt elégetett kalóriát. ezek mindig bőven túlbecsülnek és rendkívül pontatlanok
a többi az stimmel. tehát a kérdés söveg alapján akkor 2000 kcal/nap a szükséglet amin súlyt tartasz, 2 naponta pedig biciklivel elégetsz 800-at. az kéthetente 5600. egy kilót leadni 7000 kcal. tehát ha ugyanúgy megeszed a 2000 kcalt akkor ilyen ütmeben fogsz kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!