Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha napi 1000 kalóriát eszek,...

Ha napi 1000 kalóriát eszek, és ugyanennyit mozgással elégetek, akkoe mi történik?

Figyelt kérdés

Puszta kivancsisagbol kerdezem

Akkor az olyan mitnha nem ettem volna semmit?

Gondolom nem egyszeru ennyit égetni, ilyen keves kaloriaval meg energia se biztos hogy van rá

De szerintetek ezzel heti mennyit lehet fogyni?

2020. aug. 8. 20:33
 1/7 anonim válasza:
100%
Már csináltam beteg is lettem :D. Mivel egy átlagos felnőtt energiaigénye 2000kcal/ nap, 1kg zsír kb 9000kcal, ezért 4.5 nap alatt 1kg lehetne fogyni. Ez veszélyes, egészségtelen és nehéz.
2020. aug. 8. 21:05
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Napi 1300-1500 kcal kell ahhoz, hogy a szervezetd müködjön - a szived dobogjon, a veséd dolgozzon, a testhömérsékletedet tudd tartani, bírj lélegezni , de akkor még csak éppen hogy élsz, semmit nem csinálsz, csak fekszel az ágyban és vagy.

HA napi 1000 kcalt eszel, akkor a szervezeted szép lassan leépíti magát és idövel éhenhalsz.

Ha emellett megpróbálsz még 1000 kcalt lesportolni, akkor egy hét alatt a kórházban kötsz ki az intenzív osztályon vagy rosszabb esetben a hullaházban.

2020. aug. 8. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
28%

"HA napi 1000 kcalt eszel, akkor a szervezeted szép lassan leépíti magát és idövel éhenhalsz."

Ez egyáltalán nem igaz. Napi 1000 kalóriával simán túl lehet élni ha amúgy békénhagynak. Lefogysz mint az állat, de egy idő után (átlagos férfiként gondolom olyan 50-60kg környékén) a kisebb testsúlyod miatt kalóriából is kevesebbre van szükséged. 1000 kalóriával nagyon sokáig túl lehet élni.

2020. aug. 8. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
71%

3-as: nem tudsz olvasni vagy nem tudsz szöveget értelmezni?!?!?!?!

A 2-es válaszoló leírta, hogy 1300 kcal minimum kell ahhoz, hogy a szervezeted életben maradjon, ez akkor is kell, ha folyamatosan csak alszol!

2020. aug. 8. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
De tudok olvasni viszont a #2-es válaszoló téved.
2020. aug. 8. 22:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem.

Lehez rosstul értelmezem a válaszokat

De ha akkor 1500at eszek es 1500at midnen nap elégetek, akkeo is veszelyes?

2020. aug. 9. 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj mozgással annyit elégetni, amennyit megeszel. Van egy alapanyagcsere, kb. 1200-1500 kcal, ami ahhoz kell, hogy a szervezet az alapvető életfunkciókat fenntartsa. Ha ezt nem biztosítod a testednek, egy idő után beteg leszel. Úgyse lenne annyi erőd, hogy ugyanannyi kalóriát le tudj mozogni.
2020. aug. 9. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!