Kb. 165cm mellé mi a "wow" súlyotok? Normális, hogy 58-59kg-osan nem érzem magam a közelében?
Figyelt kérdés
Wow súly alatt azt értem, hogy belenéztek a tükörbe és megállapítjátok, hogy soha ilyen jó formában nem lesztek, mint abban a súlyban, innen se feljebb, se lejjebb nem akartok menni. Mikor elkezdtem diétázni, azt hittem hogy 60kg körül már érezni fogom, hogy közel járok, de most 58-59kg között mozgok és egyszerűen nem érzem azt, hogy pár kiló választana el a legjobb önmagamtól.2021. júl. 23. 16:57
11/24 anonim válasza:
Amit eddig elértem az 52-3 kilósan volt 162 centihez, lenne lejjebb is zsírban, izmosítani is kéne.
12/24 anonim válasza:
Ami az ideális súly ehhez a magassághoz. 55kg.
13/24 anonim válasza:
Én 167 cm vagyok és 54-55 körül van szerintem:).
14/24 anonim válasza:
Én 162cm vagyok és nekem 50kg. Igazából egész gyerekkoromban túlsúlyos voltam és nagyon jó volt látni amikor sikerült lefogynom. Nekem szerintem ez a vékonyság áll legjobban, az arcom is így a legjobb mivel nem túl beesett de nem túl pufi. De ez emberenként meg testalkatonként teljesen változó, ha olyan testalkatom lenne akkor biztosan a 60-65kg-val érezném legjobban magam.
15/24 anonim válasza:
4 hónapja értem el az 58-at azóta már nem diétázom hanem súlyt tartok és edzek. Ezidő alatt is változott az alakom ha nem is kilóra. Most kezdem úgy érezni hogy közel az a bizonyos alak.
Szerintem súlyban rendben vagy max 55-ig menj le de inkább sportolj, formásodj.
16/24 anonim válasza:
Szerintem nem a súly számít,hanem a testösszetétel. Tehát a zsír-izom arány. 164cm 54-55 kg-al nézek ki a legjobban,mikor rendszeresen sportolok! Mert ha nem sportolok,teljesen máshogy nézek ki,pedig kg-ra ugyanannyi vagyok.
18/24 anonim válasza:
Nem a kiló számít, hanem az arányok. Ugyanazokkal a paraméterekkel lehet valaki 3/10-es és 9/10-es is.
19/24 anonim válasza:
A kilók nem számítanak.
Az izom-zsír arány és összkép a lényeg.
20/24 anonim válasza:
Én 166 cm vagyok, 50 kg. Én így teljesen jól érzem magam a bőrömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!