Kb. 165cm mellé mi a "wow" súlyotok? Normális, hogy 58-59kg-osan nem érzem magam a közelében?
Figyelt kérdés
Wow súly alatt azt értem, hogy belenéztek a tükörbe és megállapítjátok, hogy soha ilyen jó formában nem lesztek, mint abban a súlyban, innen se feljebb, se lejjebb nem akartok menni. Mikor elkezdtem diétázni, azt hittem hogy 60kg körül már érezni fogom, hogy közel járok, de most 58-59kg között mozgok és egyszerűen nem érzem azt, hogy pár kiló választana el a legjobb önmagamtól.2021. júl. 23. 16:57
1/24 anonim válasza:
Nekem 164 centihez a 65 kiló volt amikor azt mondtam, hogy ejha. Voltam 54 kiló, de úgy nem éreztem jól magam, nagyon vékony voltam, most 70 vagyok, és elégedett vagyok magammal, izmos, sportos vagyok.
2/24 anonim válasza:
Èn 165cm-hez most 51-52kg-an èrzem jol magam
4/24 anonim válasza:
Nem a kilók a legfontosabbak, hanem az összhang!
5/24 anonim válasza:
Én most 60kg körül vagyok 162cm-hez és szerintem ez az a súly ami nekem jól áll max 2-3kg akarnék fogyni, de így is elégedett vagyok. Mondjuk vékony sose voltam, de nem is akarok. Viszont nem csak a kilók adják meg az összképet, az alkat is fontos pl. nekem sose lesz 60cm-es derekam akármit csinálok. Szóval a saját testalkatodhoz kell viszonyítani. Meg az is számít, hogy mennyire vagy sportos, feszes. Ez is sokat változtathad az alakodon. Én nem vagyok túl sportos de nekem ez így tetszik, max. a fenekemre edzenék de arra is csak kicsit.
6/24 anonim válasza:
En 155 centi vagyok, es tobbet nyomok mint a tolem 10 centivel magasabb kettes valaszolo. :D 55 kg vagyok, es jol nezek ki szerintem. Bar ebben segit az, hogy nekem mint nonek sem tetszik a 2010-es evek idealja, miszerint egy no 170 centihez 45 kilosan szep.
7/24 anonim válasza:
Pont 165 cm vagyok, és 50 kg a wow súlyom.
8/24 anonim válasza:
159 centihez 46-47 kg vagyok, vékony, kicsit izmos.
Ez a számomra a "wow" súly.
Tinikorban voltam 54 kg is, nagy volt a fenekem, combom, hasam. Nem tetszettek magamnak. Sokáig voltak 50-52 kg, akkor is tetszettek magamnak, viszont a mostani súlyom számomra a legtökéletesebb. ☺️ Sportolok, évek óta tartom a súlyomat és az alakomat.
9/24 anonim válasza:
Jav, bocsi telefon automata javítása: tetszettek helyett tetszettem
Tinikornál 55 kg voltam.
10/24 anonim válasza:
Amikor 36-os ruhát hordtam, súlyt nem tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!