Az emberek nem veszik észre, hogy mennyit fogytam. Ez hogy lehetséges?
Hozzászoktam, hogy az emberek annyi minden nagy vagy apró változást észrevesznek, megjegyeznek a másikon. Új hajszín, frizura, új ruha, aktuális jó vagy rosszkedvem. Viszont azt észre sem vették, hogy lement rólam 15 kiló és ez furcsa. Igazából nem abban mérem a sikereimet, hogy mit gondolnak mások, de őszinte leszek kicsit hiú vagyok, és kezd már bántani a dolog. Kicseréltem a ruhatáramat, mert lötyögtek rajtam a cuccaim, most már merészebb, feszesebb darabok is jól állnak rajtam. Mégis soha senki nem kérdez rá. Mintha nem is történt volna velem semmi. Múltkor egy ismerősömmel szóba került a diéta, és mondtam, hogy mennyit fogytam, azt mondta "ja, észre se vettem, tényleg?"
Nektek hány kiló minusznál kapcsolt a környezetetek?
Kérdező, nem tudjuk, hogy honnan indultál és hogy most hol tartasz. Lehet, hogy azért nem veszik észre, mert nem látványos a fogyásod, vagy ennyire érdektelen vagy az emberek szemében, amiről szerintem egyedül csak te tehetsz.
Mi innen ennyi infóból nem tudjuk, hogy miért nem veszik észre a változásodat, vagy miért nem dicsérnek meg.
Esetleg, ha tudsz fej nélkül tudnál egy előtte utáni képet ide feltenni légyszi? Kíváncsi vagyok, hogy tényleg mi lehet a probléma.
Szerintem nem vagyok rossz ember, de mégiscsak én ismerem magamat 32 éve, nem te :)
Sajnálom, hogy őszinte voltam. Bevallottam egy rossz tulajdonságomat és ki mertem mondani, ami bánt. Többet nem teszem. Azért köszi a választ!
Tudod miért? Mert irigyek.
:)
Ugyanebben a cipőben voltam. Voltak akik direkt nem vették észre, mert nem bírják elviselni mas sikerét. Örülnének inkább annak, hogy kövéren, szenvedünk
Gratulálok. Így tovább
24/L, 23 kg fogyas 💗
Lehet, hogy mivel még a fele, azaz 15 kg zsírfelesleg rajtad van, ezért nem tűnik annyira látványosnak a fogyásod. Majd ha a másik 15-öt is leadod, akkor már nyilván többen is észre fogják venni. Itt nem feltétlen kell irigységre gondolni, szimplán még nem annyira feltűnő a fogyásod, hisz megszokták, hogy eddig is kövér voltál, és szinte még mindig testes vagy egy kicsikét, úgyhogy nagy változás még nem történt.
Legyen kitartásod a maradék 15 kg-t is leadni. :)
A súlyproblémát nem árt néha óvatosan megközelíteni, nehogy megbántsuk a másikat. Lehet, hogy csak nem akarják, hogy ha megdicsérnek, milyen sokat fogytál, azt úgy vedd, hogy "jó kövér voltál, hallod-e". Szóval ha valaki érzékeny az ilyesmire (nem tudom, hogy te az vagy-e), akkor könnyen a visszájára fordulhat egy pozitívnak szánt megjegyzés is.
De mondjuk szerintem egy "de jól nézel ki"-vel nem lehet melléfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!