Hogyan adok en 49%-ban hasznos valaszokat? Lehetseges hogy, a 84%-90% -os valaszadok sokkal okosabb, muvetebb emberek.... Vagy?
Sokan adnak 80% hasznos valaszokatt. En rajzoltam az osztalyban a legszebb hopelyheket,felhoket itt meg 49% vagyok. valami nincsen rendben.
Csaladomban is mondjak,hogy meg sokra vihetem. Nem ertenek meg mert mi kicsit masok vagyunk, most mit csinaljak?
,,Sokan adnak 80% hasznos valaszokatt. En rajzoltam az osztalyban a legszebb hopelyheket,felhoket itt meg 49% vagyok. valami nincsen rendben."
LMAO
üdvözöllek a gyakoikerdesek.hu-n, a lepontozó portálon
a) Hülye vagy
b) A véleményed jelentősen eltér a többiekétől, és esetleg nem túl kulturáltan mondod el (lsd. politika kategória hozzászólói)
c) Hülye embereknek szóltál be ("fáj az igazság" effektus), akik "bosszúból" lepontoztak téged (ettől jobban érzik magukat)
Itt butaság objektív visszajelzésre várni, mivel az értékelés nem a válasz igazságtartamán múlik, hanem a többi felhasználó szimpátiáján.
Igen hasznos a valaszod.
lathatoan sokan keptelenek elviselni az igazsagot, usznak az arral
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!