Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy ilyen táplálkoz...

Normális, hogy ilyen táplálkozás mellett hasra hízok és folyton puffad a hasam?

Figyelt kérdés
26 éves lány vagyok, a súlyommal nincs is probléma, csak a hasam zavar. Vékony vagyok,54 kg és 164cm,viszont kevés táplálkozás mellett is olyan néha a hasam mint egy terhes nőnek.A kevés táplálkozás alatt azt értem, hogy nem eszek sokat, pont annyit amennyit kíván a szervezetem. Nem nagyon szoktam reggelizni, ebédet rendszeresen eszek, és ebéd után egy kevés nasit szoktam enni, este pedig könnyebb vacsorát. A problémám a hasammal van... Miért olyan nagy a hasam ha nem is vagyok elhízva és terhes sem vagyok? Illetve gyakran puffadok, annyira, hogy úgy nézek ki mint egy terhes nő? Mi lehet az oka?

2021. júl. 15. 16:02
 1/6 anonim válasza:
100%
nem vagy allergias valamilyen elelmiszerre? annak lehet puffaszto hatasa, szerintem erdemes lenne utanajarni
2021. júl. 15. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Pontosan miket eszel?

Nem reggelizel, kis ebéd, kis vacsi... ennyi ételtől én is puffadnék.

2021. júl. 15. 21:31
 3/6 anonim válasza:
Glutén, laktóz vagy SIBO, hisztamin.
2021. júl. 16. 14:31
 4/6 anonim válasza:
allergiás vagy ételre,főszerre,étolajoktol,zsiroktol,gyogyszertől.
2021. júl. 17. 13:57
 5/6 anonim ***** válasza:
fruktózt kihagytátok, én arra vagyok érzékeny és állandóan puffadtam, persze a fene gondolt erre, mindenki csak a glutént meg a laktózt mondja...
2021. júl. 19. 18:51
 6/6 anonim válasza:
Igen, fruktóz is lehet, illetve IR
2021. júl. 19. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!