Sikeres lehet ez a fogyás terv?
Figyelt kérdés
Hello!
16 éves fiú vagyok, 170 cm, és 65 kiló. (és még növekedésben vagyok)
Nem vagyok nagyon kövér, de a combomon és a hasamon eléggé meglátszik a zsír.
A nyári szünet az egy hónap múlva lesz vége, és azt tervezem, hogy azalatt lefogyok mindenhonnan, de legfőképp combról meg hasról.
A fogyási tervem a következő:
-Nem iszok üdítőt.
-Ugyanúgy eszek mindent, csak az édességet kihagyom.
-Napi 40 percet sétálok.
-Napi 20 percet biciklizem.
-Napi néhány perc plank.
Ez a terv sikeres lehet? Vagy van valami változtatni való rajta? A válaszokat előre köszönöm!
2021. júl. 15. 09:04
11/12 anonim válasza:
Én a korodban kezdtem el magamnak csinálni a kajákat. Rizs csirkét vittem suliba is, többiek sírtak a szendvicseikkel, koleszosok meg éheztek. 😂😂😂
12/12 anonim válasza:
Látom már írták, de igen, a kalóriadegicittel biztosan fogyni fogsz! Nehéz számolni a kalóriákat de talán a MyFitnessPal segít. Ha meg nem akarsz kalóriát számolni, akkor is működik a kalóriadeficit, ha egy nap eszel 3 főételt és 2 nasit. A főétel férjen el a tányérodon, fele legyen zöldség, negyede fehérje (pl hús) negyede szénhidrát/zsír (pl kenyér) a nasi pedig férjen el a tenyeredben, lehet gyümölcs, zöldség, magok, szénhidrát. (Jégkrémeket nem ér egymásra pakolgatni a kezedben, már próbáltam, de úgyis csak magadat vered át vele) semmi csalás!! Én már régót alkalmazom ezt a második módszert, így nem kell kalóriákat számolnom. A mozgás nem árt mellette, de amit írtál az jó, és ha azt betartod +kalóriadeficit akkor fogyni fogsz. Hajrá! Én szurkolok neked a fogyáshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!