Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egésznap csak salátát és...

Egésznap csak salátát és gyümölcsöket eszem mégis estére óriási lesz a hasam mit lehetne csinálni ,hogy ne legyen nagy napközben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyes zöldségek és gyümölcsök felfújnak. Nekem az undorító csirke-rizs kombótól volt eddig a leglaposabb a hasam, bár salátát akkor is ettem elég sokat. Érdemes csinálni egy probiotikum kúrát, hogy rendbe szedd a bélrendszeredet, de ha puffadós vagy, így jártál.
2021. júl. 12. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem eszel rendesen mindent? Akkor sokkal kevesebb bajod lenne.
2021. júl. 12. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
talán mert éhezel? szénhidrátot, proteint, zsiradékot nem eszel? ezek az alapvető tápanyagok
2021. júl. 12. 23:04
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
Mindent kell enni, különben így jársz mint boci a lucernásban.
2021. júl. 13. 07:51
 5/11 anonim ***** válasza:
69%

Ha nem eszel megfelelően csak beteg leszel tőle. Szénhidrátra szükség van. És a gyümölcsöt is csak módjával egyed a gyümölcs cukor miatt. Én inkább a kiegyensúlyozott étrendben hiszek mintsem az egyoldalú sanyargatásban.

Szénhidrát, fehérje, zsírok. Lehetőleg tk termékek és egészséges zsirokban gazdag ételek. No cukor, no fehér liszt

2021. júl. 13. 08:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A gyümölcs is szénhidrát amúgy, ráadásul gyorsan felszívódó.

De igen, kéne enned normálisan.

2021. júl. 13. 11:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Mivel nem eszel normális ételt, mit vársz?
2021. júl. 13. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
#6 ez a legnagyobb baj. A vércukorszintjét gyorsan az egekbe emeli, aztán lezuhan. Hosszú távon biztos jót fog tenni az egészségének
2021. júl. 13. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as, nem is mondtam, hogy jó.
2021. júl. 13. 16:23
 10/11 anonim válasza:
Ekkora f@szságot, már bocsánat. Mindegy mit eszel/iszol nagyobb lesz a hasad, mivel táplálék van benne. Ha ráállsz a mérlegre reggel és vagy 80kg majd utána iszol 0.5 litert akkor pl. 80.6kg leszel(ez nem pontos). Ha felpuffadsz akkor valamilyen ételt nem bír a szervezeted(bár a kérdésből nem erre következtetek). Egyél normálisan(nem csirke-rizs), reggelre mintha mi sem történt volna. Táplálékot fogyasztasz ezért nő a hasad. Bár ha ilyen kérdést felteszel akkor koplalj 0-24 és a hasad lapos marad mint a sz@r...
2021. júl. 19. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!