42 kg vagyok,153 cm/L, nem hiszem hogy túlsúlyos lennék de akor miért tűnök kövérnek? Talán azért mert kevés izom van rajtam,több zsír? De 42 kg-son nem hiszem hogy túl sok zsír lenne rajtam,vagy nem tudom. Nektek mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 02:13
21/25 Metionin válasza:
20. Amikor valakinek kevés a súlya a magasságához képest, ruhában soványnak néz ki de amúgy a testzsírja magas. Emiatt bár látszik pl. a bordája, lötyög a teste, nem tónusos, mert minimális az izomtömege. Olyan "lágy" az egész teste mint a kocsonya.
22/25 anonim válasza:
S ezt honnan tudom még állapítani?
23/25 anonim válasza:
Onnan hogy pl 180cm és 60kg vagy, mégis lötyögsz, elfolysz, erőtlen vagy.(Lehet túloztam, de érted a lényeget)
24/25 Metionin válasza:
25/25 Metionin válasza:
Amikor skinny fat lettem, olyan lötyi volt a fenekem, hogy egy vastagabb farmer teljesen le tudta lapítani. A combom is lötyögött, a karomon is volt felül 'integetőháj' pedig kemény 43 kiló voltam. Korábban amikor izmosan voltam 43 kiló, tök tömör, kemény volt minden testrészem, a combomon látszottak az izmok, a vádlim, fenekem olyan volt mint a beton. Tiszta depressziós lettem amikor így tönkrement a testem, azt hittem, nem fogom tudni újra rendbe hozni de aztán sikerült. Most már pár kilóval több vagyok izmosan és ruhában kisebbnek tűnök mint amikor lötyi voltam, de ruha nélkül vagy dresszben ordít a különbség. Na meg nem rezegnek a combjaim menet közben kocsonya módjára, mint akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!