Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki, mit vett észre magán...

Ki, mit vett észre magán miután fogyott? Kevésbé fáradékonyság, kevesebb alvás igény. Ilyenekre gondolok. 175cm 115kg.vagyok.

Figyelt kérdés
2021. júl. 11. 19:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Android típusú.
2021. júl. 11. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én semmit. Ugyan annyi energiám van most 90 kg-os testtömeggel is, mint 125 kg-al. Talán annyi, hogy a bokám azóta nem fájt egyszer sem (fogyás előtt havonta párszor érezni szoktam).
2021. júl. 11. 19:37
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
100%
A melóban sokat kell menni. Mióta lefogytam nem fájnak a lábaim.
2021. júl. 11. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy energikusabb vagyok, de jobb az állóképességem egyértelműen. Ez nyilván a rendszeres sportnak köszönhető, nem is feltétlenül a kisebb súlynak. Fiatal vagyok, így szerencsére nem fájt soha semmim még, és jó alvó is voltam mindig.
2021. júl. 11. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
A derekam/ lábaim már nem fájnak, anno ez mindennapos volt a súlyfelesleg miatt. Energikusabb vagyok nap közben mint régen és könnyebb is mozogni, nem is izzadok meg annyira. De hétvégente mikor nem kell dolgozni mennem, szeretek 10-12 órát aludni, mint régebben, és igényem is van rá. Ez pl nem változott.
2021. júl. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!