Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható a testem?...

Mennyire elfogadható a testem? (képpel)

Figyelt kérdés

6 hete szültem a második babám, már 13 kiló lement, de még 3-4 kéne ahhoz hogy olyan legyek mint a második terhesség előtt.

Mennyire elfogadható ez a test? 😀 Szégyellem magam a strandon hogy nem vagyok olyan vékony most.

Őszinte vélemény kéne, mert akit megkerdezek ismerőst, biztos pozitív véleményt mond...

2021. júl. 9. 16:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
6%
Ha nem lennél férjnél, most randit kérnék. :$
2021. júl. 13. 19:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a genetikám, kb. ugyan ennyi idő alatt ledobtam a súlyfelesleget, mint te. Csak mint nálam kiderült, ez nem volt jó ötlet. 1 hónappal szülés után már nem volt tejem. Beszéltem a nőgyógyászommal és a gyerekorvossal is, mindketten azt mondták, hogy a fogyás miatt van, mert az valami hormonális változással is jár, és emiatt apadtam ki. Azóta sincs tejem sajnos. Szóval most már biztos, hogy nem fogynék ilyen gyorsan.
2021. júl. 14. 12:52
 23/25 anonim ***** válasza:
62%
Kamu kérdés.
2021. júl. 14. 17:11
 24/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére a tejjel semmi gond 🙂 azt nem befolyásolja az étkezés. Lassan 3 éve szoptatok folyamatosan. 🙂
2021. júl. 14. 19:28
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem sem volt egy csíkom sem a terhesség alatt, sima feszes bőröm volt, pedig 15 kg-ot híztam. 26 éves voltam, de előtte azért sportoltam, volt rajtam izom. Genetika szerintem nagy részben. Most már 44 vagyok,de teljesen feszes a bőröm, nem látszik a korom. Olyan 35-nek néznek. Apukám volt ilyen.
2021. júl. 16. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!