Mennyire elfogadható a testem? (képpel)
Figyelt kérdés
6 hete szültem a második babám, már 13 kiló lement, de még 3-4 kéne ahhoz hogy olyan legyek mint a második terhesség előtt.
Mennyire elfogadható ez a test? 😀 Szégyellem magam a strandon hogy nem vagyok olyan vékony most.
Őszinte vélemény kéne, mert akit megkerdezek ismerőst, biztos pozitív véleményt mond...
2021. júl. 9. 16:17
21/25 anonim válasza:
Ha nem lennél férjnél, most randit kérnék. :$
22/25 anonim válasza:
Nekem is hasonló a genetikám, kb. ugyan ennyi idő alatt ledobtam a súlyfelesleget, mint te. Csak mint nálam kiderült, ez nem volt jó ötlet. 1 hónappal szülés után már nem volt tejem. Beszéltem a nőgyógyászommal és a gyerekorvossal is, mindketten azt mondták, hogy a fogyás miatt van, mert az valami hormonális változással is jár, és emiatt apadtam ki. Azóta sincs tejem sajnos. Szóval most már biztos, hogy nem fogynék ilyen gyorsan.
24/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére a tejjel semmi gond 🙂 azt nem befolyásolja az étkezés. Lassan 3 éve szoptatok folyamatosan. 🙂
2021. júl. 14. 19:28
25/25 anonim válasza:
Nem sem volt egy csíkom sem a terhesség alatt, sima feszes bőröm volt, pedig 15 kg-ot híztam. 26 éves voltam, de előtte azért sportoltam, volt rajtam izom. Genetika szerintem nagy részben. Most már 44 vagyok,de teljesen feszes a bőröm, nem látszik a korom. Olyan 35-nek néznek. Apukám volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!