Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire elfogadható a testem?...

Mennyire elfogadható a testem? (képpel)

Figyelt kérdés

6 hete szültem a második babám, már 13 kiló lement, de még 3-4 kéne ahhoz hogy olyan legyek mint a második terhesség előtt.

Mennyire elfogadható ez a test? 😀 Szégyellem magam a strandon hogy nem vagyok olyan vékony most.

Őszinte vélemény kéne, mert akit megkerdezek ismerőst, biztos pozitív véleményt mond...

2021. júl. 9. 16:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Kb nekem is ilyen az alkatom, most már. Hogyha TE meg vagy veled elégedve, akkor oké, más véleménye meg senkit nem érdekel.
2021. júl. 9. 19:13
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
Jobb lett volna a baba miatt nem durván diétázni a szülés után, de hát most már mindegy. Ha a strand a prioritás, akkor az, minden anyának más - az enyémnek szerencsére én voltam.
2021. júl. 9. 21:03
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
Nyugodtan lepontozhattok, akkor is ez az igazság, hogy se a gyereknek, se az anyának nem jó, ha rögtön a szülés után nekikezd minimál kalóriát bevinni (inkább többlet kellene a szoptatás miatt), de manapság ezt már elfelejtik, mert trendi pillanatok alatt úgy kinézni, mintha sose szültél volna. Kisebbségben vannak az értelmesebb emberek, akik hagyják a saját szervezetüket is pihenni és regenerálódni, és szánnak erre 8-12 hónapot.
2021. júl. 10. 00:27
 14/25 anonim ***** válasza:
18%
2 gyerek után elmegy.
2021. júl. 10. 07:57
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Hat anyukas. De mar anyuka vagy. Gondolom ferjed is van. Igy mar nem meregetnek ugyse anmyira a pasik. Ha neked nem tetszik sportolj vmit 🤷‍♂️
2021. júl. 10. 19:16
 16/25 anonim ***** válasza:
41%
A 6.vagyok, és szeretném felhívni a figyelmet egy apró tényre: a kérdező nem cáfolt meg engem. Egy szóval sem mondta azóta sem, hogy valós lenne a sztori.
2021. júl. 10. 22:40
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne lehetne ilyen? Sokan vekonyak szules utan. Vannak jo genetikak.
2021. júl. 10. 22:56
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Az kétségtelen. Nem is a vékonyság a fura számomra, hanem a makulátlan, feszes bőr és hasfal.
2021. júl. 10. 23:48
 19/25 A kérdező kommentje:

6os es 16osnak: május 26-án született a babám, császárral.

Terhesség alatt kentem a hasam napi kétszer, szülés után pedig feszesítő krémmel kenem. Nem lett csíkos, ami érdekes mert a fenekem, combom már tini korom óta az, tehát hajlamos vagyok rá. Hasnal csak szerencsém volt. Ja es igyekeztem nem túl sokat hízni, tehát terhesség alatt sem zabáltam, pl. Éjjel nem ettem akkor sem ha éhes voltam... 17 kilo jött fel mindkétszer így.

Köszi a véleményeket, ősztől azt tervezem elkezdek kicsit tornázni, megerősíteni az izmaim.

A babaimmal sokat foglalkozom, nem voltam extrém diétán,előző szülés után is ugyanígy lementek a kilók. Annyi hogy nem eszek töménytelen kaját. Csoki, édesség, peksutit nem ettem. Ennyi.

Még 4 kiló van rajtam, ami pár het alatt lemegy, utana tornazok.

Nem értem miért baj ha valaki nem hagyja el magát szülés után. Természetesen a babaim a legfontosabbak nekem, de azert én is létezem még es nem érezném magam jól koveren és még csak 32 éves vagyok,nem hagyom el magam.

2021. júl. 11. 07:09
 20/25 anonim válasza:
100%
Ha a felesegem igy fog kinezni a szules utan akkor egy szavam nem lesz :D
2021. júl. 11. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!