Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan egyek több rostot és...

Hogyan egyek több rostot és kevesebb szénhidrátot egyszerre?

Figyelt kérdés

Szóval mondják folyamatosan, hogy a rostok mennyire jók, telítenek, segítik az emésztést, stb... de ezek zöldségek, tele szénhidrátokkal. Ha több szénhidrátot eszek, akkor én nagyon rosszul vagyok. Egyrészt puffaszt, másrészt ha kerülöm is a puffasztókat, akkor is minden bajom van.

Szóval hogyan tudom akkor kihasználni a rostok adta előnyöket alacsony szénhidrát mellett?

2021. júl. 3. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az erős túlzás, hogy a zöldségek tele vannak szénhidrátokkal. Használj tápérték-táblázatot (pl. mennyikaloria.hu), akkor látni fogod: 100g nyers paradicsomban ill. uborkában is alig 4g ch van, 100g főtt brokkoliban 7g, a "rettegett" krumpliban (főzve) is csak 20g.

(Összehasonlításképp, 100g McDonald's-os sült krumpliban, ami ugye még zsírban is tocsog, 36g, 100g oreós milka csokiban 55g.)

Ha nem vagy hozzászokva a rostdús étrendhez, fokozatosan térj rá.

2021. júl. 3. 09:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A zöldségek többségében minimális, és egyébként egészséges szénhidrát van, ami kell a szervezetnek.
2021. júl. 3. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
58%
A nem feldolgozott ételekből származó szénhidrátokkal semmi baj nincs. Pontosan milyen ételektől vagy rosszul? Mert a rost dús ételek puffasztanak az elején, de majd megszokod, teljesen természetes, ha nem vagy hozzá szokva a rostokhoz.
2021. júl. 4. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!