Elliptikus gépen tényleg elég napi 5-10 perc, hogy látványos eredmény legyen?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam vagy hallottam, hogy az elliptikus tréneren napi pár perc edzéssel (rendszeresen persze, minden nap) 2-3 hét alatt látható eredményt lehet elérni. Már van ilyen gépem, de még nem kezdtem hozzá... 13 hónapos kisfiú anyukája vagyok 170 cm és kb 78 kg legalább egy 10-est szeretnék még fogyni. Mennyi esélyem van rá?2010. aug. 26. 18:13
1/5 anonim válasza:
kizárt hogy ennyi elég lenne. szerintem heti 3-4 alkalom és legalább 40 perc de jobb ha több. 5-10 perc az arra elég hogy kicsit megmozgasd magad. ha ilyen géped van otthon akkor szerintem használd ki rendesen mert ez nagy segítség hogy még csak nem is kell konditermbe menned.
2/5 anonim válasza:
Ilyeneket a top shopos reklámban szoktak mondani. Nem érdemes odafigyelni az ilyenekre.
3/5 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz szigorúan tartsd be, hogy kb 130 as pulzussal egy tempóban taposod a gépet minimum 40 percig, ahogy már írták, de ha sürgősebb a dolog mehet 1 óra is, de az felett már felesleges. Jó lenne ha heti 5 ször legalább meglenne ez az edzés, de az sem baj ha sikerül minden nap :D
Persze ha nem figyelsz oda a táplálkozásra, nem csináltál semmit. Ez az 5-10 perc meg nagy butaság, a tested 20 perc után kezd csak hozzányúlni a zsírokhoz...
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ha ez tényleg így van akkor inkább eladom a gépet mert nekem erre nincs időm :( Örülök ha napi 1 órám jut magamra beleértve az evést, fürdést és a gépezést is sőt még a wc-zést is. Úgyhogy inkább a kajával próbálok fogyni.
2010. aug. 29. 16:57
5/5 anonim válasza:
LOL... ezen besírtam.. 5-10 perc??? még 40 perc is épphogy elég a formálódáshoz napi szinten, az is csak diétával együtt... gyors és egyszerű fogyás NINCS.. ahogy 5 perces hatékony edzés se..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!