Lógó felkar és has?
Figyelt kérdés
Sziasztok, pár hete kezdtem el edzeni, normálisan enni hogy fogyjak 20kgt, 75ről 55re, 26/L vagyok. Honnan fogom tudni ha pl lement már a hasamról vagy karomról valamennyi és az már nem zsír hanem csak a lógó bőröm? Mivel ugye most is lóg így nem tudom meg fogom e tudni különböztetni?2021. jún. 29. 12:04
1/7 A kérdező kommentje:
Légyszi normális válaszokat, mérni nem nagyon mérem magam a mérlegen, inkább azt nézem amit a tükör mutat.
2021. jún. 29. 12:05
2/7 anonim válasza:
Mérőszalagot vegyél ha a kg-ban nem bízol vagy csak idegesítene.Nem fog lógni ha elkezdessz izmot építeni.Észre fogod venni nagyon is a különbséget csak legyél türelmes és kitartó.Sok sikert!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! :)
2021. jún. 29. 12:39
4/7 anonim válasza:
A hasad nem tudom, mennyire lóghat, nekem a felkarom rettenet volt. Azt hittem h maga a bőr lóg, és ezt max. operációval lehetne rendetebbi. Aztán elkezdtem nagyon komolyan edzeni megfelelő táplálkozás mellett, minden izkmcsoportra, tehát tricepszre is. Teljesen ledöbbentem, hogy már egy hónap után kb. egyátalán nem. lógott. Csak hát ennyire minimális volt a tricepsz izmom. Szóval a súlyos edzéseket nagyon ajánlom.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen? mert én kardiózom inkább most még, mint súlyzózom. De akkor lehet azt is elkezdem.
2021. jún. 30. 09:46
6/7 anonim válasza:
Ha csak a bőr lóg, akkor az elég vékony; ha vastagabb, akkor van ot még zsír is.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen vastagabb egy kicsit szóval még biztos zsír, csak ugye nem tudtam h is különböztessem majd meg a bőrt a zsirtól
2021. jún. 30. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!