Milyen gyakran tartasz csalónapot?
Figyelt kérdés
Én lehetőségnek magamnak a heti egyet adtam meg, a többi nap szigorú diéta, de ezt az egyet sem mindig tartom meg. Néha simán beleférek egy-egy szelet sütivel is a deficitbe.2021. jún. 25. 16:16
1/9 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy nem szeretnék semmiféle világmegváltást, csak jól szeretném érezni magam a bőrömben. Nem szeretnék sem csontsovány, sem egy izomagy lenni. 5 kilót szeretnék leadni, szerintem így ez bőven belefér, főleg, hogy van, hogy 4-5 hétig nem is tartok csalónapot.
2021. jún. 25. 16:18
2/9 anonim válasza:
Nem muszály teljesen kiiktatnod az életedből ezeket és ha belefér a keretedbe nyugodtan megeheted, de mindenki más és mindenkinek más módszer válik be, ha neked a csalónap jó akkor miért ne lehetne
(én súlytartásba vagyok és 2hetente vagy havonta 1x eszek fehérlisztes pékárut vagy csokit de ma én is ettem mert megkívántam, de ezt nem nevezném emiatt csaló napnak mert belefért)
Ha 1x-1x eszel hidd el nem lesz tőle semmi bajod csak mértéket kell tartani
3/9 anonim válasza:
Számomra ez értelmezhetetlen, ha neked a süti is belefér. Sajnos ez a reszeljük le kategória, ekkor az nem így kell kompenzálni, hanem több sporttal (nekem, mint lustának sajnos).
4/9 anonim válasza:
Párommal ketten fogyózunk, minden 5 kg mínusznál tartunk egy nagyobb csaló napot, tehát ha ő elért 5 kg mínuszt, vagy ha én, akkor is, így egymásét is "megünnepeljük". Illetve hetente- két hetente tartunk kisebb csaló napokat.
5/9 A kérdező kommentje:
3-as, nem vagyok egy nagyevő, csalónapokon is max kb 2500 kcal eszek, napközben 3-4x szoktam enni, elég keveset, egyszerűen kicsi a gyomrom. Éttermekben nem tudom megenni a gyerekadagot.
2021. jún. 25. 18:28
6/9 anonim válasza:
Havonta egyszer, 1 nap csalónap. Nekem ez vált be.
7/9 anonim válasza:
Nem tartok. Minden nap eszem 2000 körül, abban bármi, amit kívánok, és mozgok heti 4-5x.
10 év étkezési zavar után egy másodpercet nem diétázok soha többé.
8/9 anonim válasza:
Minden héten egyszer (többnyire vasárnap), de ez annyiból áll, hogy olyankor megeszek egyedül egy egész tábla csokit.
9/9 anonim válasza:
4-es vagyok, én miért kaptam 100%-ot, amikor ugyanaz a válaszom tartalma mint a többinek, aki le lett pontozva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!