Milyen gyakran tartasz csalónapot?
Figyelt kérdés
2021. márc. 25. 21:51
A kérdező szavazást indított:
Heti 3x
Heti 2x
Hetente
2 hetente
3 hetente
Havonta
26 szavazat
1/11 anonim válasza:
Egyszer sem, mivel egy f.szsag.
Nincs rossz elelmiszer, sem tiltolistas etel.
Mindent lehet enni, ha belefer es bele van szamolva a napi kcal keretbe. Rem egyszeru.
2/11 anonim válasza:
Havi egyszer. Nekem ez vált be.
4/11 anonim válasza:
Egyszer sem. Nem rontom el azzal az eredményeimet,hogy jutalomból telezabáljam magam szeméttel.
5/11 anonim válasza:
A négyest kik pontozzák le? Akik nem bírnak ki egy hetet csoki nélkül, aztán sírnak, hogy jajj, miért nem tudok fogyni?
6/11 anonim válasza:
Olyan igazi, mindent megeszek csalónapot én sem szoktam. Egy kis szelet csoki, tésztás ebéd, hétvégi süti vagy egy fagyi gyakran belefér. Mértékkel, a kalóriakeretemen belül. Így igazából ezzel is fogyok, nem rontok el semmit, és nem akarom három hónap múlva a mekiben a széket is megenni.
7/11 anonim válasza:
5. válaszolónak: sokan nem tudják megérteni,hogy ha jó az étrend,akkor nincs szükség csalónapra. De mindenki maga tudja...
8/11 anonim válasza:
A kalóriadeficitben mindig bent vagyok, évente kb 6-7 olyan nap van, amikor nem, ezek pl ilyenek:
-szülinapok, nem fogok nemet mondani a tortára, ezeken a napokon nem számolom a kalóriákat
-karácsony, imádom a karácsonyi ételeket, mértékkel, de mindent megeszek
-balatoni/tengerparti myaralások, szerintem érthető, hogyha pl külföldön bemegyünk egy étterembe, akkor minden bűntudat nélkül kikérek egy desszertet.
9/11 anonim válasza:
Néha elgyengülök, akár több nap is egymás után, persze egyből látszik a mérlegen. De nem tudok folyton mindent betartani. :/
10/11 A kérdező kommentje:
#9 én is vagyok így, ez teljesen normális nyugi:)
Egyként hány kalóriát eszel egy nap?
2021. márc. 28. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!