Hogyan szokjak le az édességekről, tésztákról, kenyérről?
Ezek közül a legnehezebben az édesség megy. A zöldsegeket sem nagyon szeretem, pedig azok jók lennének. Borzalmas, de tényleg.
Egyébként nem csak fogyni szeretnék de egészségesebben is akarok élni.
Egyébként, ha valakinek lenne kedve velem csinálni, Ő írhat privátot.
(Együtt jobban mennek a dolgok, mint egyedül)
Én cukormentes csokit, édességeket szoktam enni, szóval nem kell lemondani róluk teljesen.
Betársulást nem tudok vállalni, mert én már elértem a fogyási célmomat, 15 kilót adtam le.
Nem kell túl sok zöldséget enned a fogyáshoz, én például főleg csirkét eszem. Meg sokat gyalogolok tempósan, és párnaponta futok.
Gluténmentes lisztet felesleges olyan embernek fogyasztani, aki nem gluténérzékeny. Még mindig ezer helyről hallom, hogy gluténmentes diétával fogyózik, pedig attól, hogy valami glutenmentes, még nem lesz fogyókúrás, sőt.
Egyébként, kérdező, valamennyire muszáj az embernek megeröltetnie magát ilyenkor, amig kialakul egy rendszer. Biztos van legalább 1-2 zöldség amit szeretsz, fogyassz fehér húsokat elsősorban, friss gyümölcsöket, nem kell állandóan zöldségeket enni, de az egészséged szempontjából érdemes pár dolgot kipróbálnod. Az utolsó jól írta, a fehér lisztet cseréld le teljes kiőrlésűre, durumra, rozsra..stb. Édességből pedig ma már rengeteg cukormentes, egészséges, finom alternatíva van bioboltokban, mentes cukrászdákban, de a neten is rengeteg ilyen receptet találsz.
Ha fogyni szeretnél, akkor pedig mindezek mellett érdemes lenne kalóriát számolni.
A kalóriát számolom, 1500ra van beállítva.
Húsokat szeretem de nem mindig van lehetőségem enni.
A fehér Liszt helyett általában rozs lisztet használok, Csak néha néha eszek olajban sultet, vagy fehér liszttel.
A zöldségeket csak körettel szeretem. Kenyérrel mondjuk vagy öntettel de akkor is jó ha van benne valami száraz. A gyumolcsöket jobban szeretem, csak abba sok a ch. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!