Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szokjak le az édességek...

Hogyan szokjak le az édességekről, tésztákról, kenyérről?

Figyelt kérdés

Ezek közül a legnehezebben az édesség megy. A zöldsegeket sem nagyon szeretem, pedig azok jók lennének. Borzalmas, de tényleg.

Egyébként nem csak fogyni szeretnék de egészségesebben is akarok élni.

Egyébként, ha valakinek lenne kedve velem csinálni, Ő írhat privátot.

(Együtt jobban mennek a dolgok, mint egyedül)

2021. jún. 24. 17:25
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Kezd el lecserélni a cukrot édesítőszerre, a lisztet glutén mentes lisztet használj a zöldségeket pedig ne nyersen hanem párolva edd illetve krém leves formájában kb 2 hét és megszokod
2021. jún. 24. 17:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt már megtettem. A cukor nem is hiányzik. Amúgy sem használtam sokat. A zöldséges részt kipróbálom. Köszi.
2021. jún. 24. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Én cukormentes csokit, édességeket szoktam enni, szóval nem kell lemondani róluk teljesen.

Betársulást nem tudok vállalni, mert én már elértem a fogyási célmomat, 15 kilót adtam le.

Nem kell túl sok zöldséget enned a fogyáshoz, én például főleg csirkét eszem. Meg sokat gyalogolok tempósan, és párnaponta futok.

2021. jún. 24. 19:09
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
tésztát nem kell lecserélni, max durum/teljes kiörlésüre vagy hüvelyesekből készültre. Attól még hogy diétázol nem kell mindent elhagyni! :)
2021. jún. 24. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Gluténmentes lisztet felesleges olyan embernek fogyasztani, aki nem gluténérzékeny. Még mindig ezer helyről hallom, hogy gluténmentes diétával fogyózik, pedig attól, hogy valami glutenmentes, még nem lesz fogyókúrás, sőt.

Egyébként, kérdező, valamennyire muszáj az embernek megeröltetnie magát ilyenkor, amig kialakul egy rendszer. Biztos van legalább 1-2 zöldség amit szeretsz, fogyassz fehér húsokat elsősorban, friss gyümölcsöket, nem kell állandóan zöldségeket enni, de az egészséged szempontjából érdemes pár dolgot kipróbálnod. Az utolsó jól írta, a fehér lisztet cseréld le teljes kiőrlésűre, durumra, rozsra..stb. Édességből pedig ma már rengeteg cukormentes, egészséges, finom alternatíva van bioboltokban, mentes cukrászdákban, de a neten is rengeteg ilyen receptet találsz.

Ha fogyni szeretnél, akkor pedig mindezek mellett érdemes lenne kalóriát számolni.

2021. jún. 24. 19:31
 6/7 A kérdező kommentje:

A kalóriát számolom, 1500ra van beállítva.

Húsokat szeretem de nem mindig van lehetőségem enni.

A fehér Liszt helyett általában rozs lisztet használok, Csak néha néha eszek olajban sultet, vagy fehér liszttel.

A zöldségeket csak körettel szeretem. Kenyérrel mondjuk vagy öntettel de akkor is jó ha van benne valami száraz. A gyumolcsöket jobban szeretem, csak abba sok a ch. 😅

2021. jún. 24. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Nekem az jött be, hogy az elején szimplán nem tartottam ezekből otthon. Azután amint megtört a "szorításuk" rajtam, igénytől függően újra vissza vettem őket az étrendembe. Mondjuk a tészta és a kenyér egyáltalán nem hiányzik. Néha ha unom a marhát, akkor csinálok durumból egy kis bolognai valamit hozzá, de a kenyeret teljesen elhagytam. Mondjuk étteremben, egy jó tatárbeefsteakhez megeszem a pirítóst. Az édességgel is így vagyok. Napi szinten inkább édesítőt használok, de ha két-három hetente rám tör a sóvárgás, akkor veszek egy tábla csokit és kész. Mondjuk én sosem voltam édesszájú hála az égnek... sima tej vagy étcsoki :D
2021. jún. 25. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!