Hogy érhető el ennyire tökéletes alak? Nektek hogy tetszik? K É P P E L
Figyelt kérdés
Annyira gyönyörű, még így női szemmel nézve is, irigy is vagyok :)
Hány kg lehet és hány cm?
Mit tornázzak combra, amivel hasonló eredményt érhetnék el?
Esetleg valaki tudja, ki ez a csaj?
Jelenleg 163 cm vagyok és 53 kg körül.
2010. aug. 26. 11:15
21/25 anonim válasza:
szeretnék azért ilyen testalkatot, ilyen gyönyörűszép vállat, kulcscsontot, mint a képen alánynak... no meg ilyen vékony combokat! jajj, de jó is lenne! kiváncsi vagyok mikor érem el, már vagy 3hónapja fogyózok... -.-
22/25 anonim válasza:
Van egy modell ismerősöm aki így néz ki, és tényleg rengeteget edz miatta. Nagyon vigyáz, hogy mit eszik, és sokat sportol. Én nem kérdeztem meg, hogy pontosan milyen edzést végez, mindig azt mondja, hogy edzeni volt, de még nem kérdeztem meg, hogy mit edz, mert eddig csak más dolgokról beszélgettünk. Az osztálytársaim alapból így néznek ki élőben is, nem kell ehhez photoshop. Anyukám fogyott le úgy a combjából, hogy sokat rollerezett (mindenhova azzal ment). Izmos is lett, de vékony is a combja. Mondjuk ő társastáncol is mellette heti 2x. Én nem fogytam még le ilyen alakúra, még folyamatban van, de nekem a rollerezés, görkorizás, tornázás (Rubint Réka féle is tök jó), súlyzós edzés, ugrálások/tánc (ugrálás alatt olyant értek, amiket tesi órán csinálunk, négyütemű, zsámolyra ugrálás stb.) vált be nagyon. Persze még nem fogytam, mert nem tudok olyan diétát megfizetni, de érzem, hogy rendesen megdolgoztatja a combomat az a sport. A fenékre meg jók a lépcsőzések és a fent felsoroltak.
23/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt kihagytam, hogy futással az életben nem lesz ilyen combod. Én futottam sokat, de a combomon semmit nem változtatott, csak a vádlim lett jó izmos. Nekem a biciklizés sem segített igazán, de ha hegyre tekersz fel, az biztos jó combfogyáshoz (csak itt, ahol lakom, nincsenek hegyek).
24/25 anonim válasza:
Ja, és vannak olyan nők, akinek nem _vékony_ vagy _vastag_ a _csontjuk_, hanem _keskeny_ vagy _széles_ a csontozatuk. Nekem például széles a csípőm, de akkor is széles volt, amikor még modell alkatú voltam, mivel a csontom áll ki ott. De van olyan osztálytársam, akinek olyan keskenyen helyezkednek el a csontjai, hogy attól maga az alkata vékonyabb. De biztos láttál már jó alakú, izmos és mégis karcsú nőt, akinek szélesebben helyezkedik el a csípő és a vállcsontja, kulcscsontja, míg olyant is, akinek keskenyen helyezkedik el, vagyis vízszintesen rövidebb a csípőcsontozata és a válla csontja is. Attól még mind a kettő jó alakú, hogy az egyiknek szélesebb az alkata a csontjai miatt.
25/25 anonim válasza:
Vékonyabb testalkatú a lány,de ez az alak simán elérhető,ha a testzsír%od lecsökkented kb 14-16%ra és rendszeresen sportolsz a feszesség miatt.A lányé is kb annyi.
Aztán az arca,haja már más kérdés,és a napbarnítottság is rengeteget dob a megjelenésen.
Ha érdekel egy hasonló alak magadnak,nézz utána egy fitnesz modell étkezésének,edzésének,életmódjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!