Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy érhető el ennyire tökélet...

Hogy érhető el ennyire tökéletes alak? Nektek hogy tetszik? K É P P E L

Figyelt kérdés

[link]

Annyira gyönyörű, még így női szemmel nézve is, irigy is vagyok :)

Hány kg lehet és hány cm?

Mit tornázzak combra, amivel hasonló eredményt érhetnék el?

Esetleg valaki tudja, ki ez a csaj?

Jelenleg 163 cm vagyok és 53 kg körül.

2010. aug. 26. 11:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Szóval szerintetek a csontozaton múlik?

Tudjátok ti milyen ember akinek erős a csontozata? Hát megmutatom!

http://www.youtube.com/watch?v=uNz3wTYd3AM

2010. aug. 26. 12:38
 12/25 anonim ***** válasza:
nem hallottad még ezt a kifejezést, hogy "vékony csontú"? vagy most mit nem értesz?
2010. aug. 26. 12:44
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

Azt, hogy megint alapvető biológiai problémákba ütköztünk.

A csont csont a hús izom a zsír háj. Az erős csontozatú az alkarjával töri a betondarabokat a husi az egy kigyúrt állat aki pedig kövér az kövér.

2010. aug. 26. 12:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

kérdezőnek: hihetetlenül csinos a lány! persze a bőrhibáit (ha voltak egyáltalán:))azt retusálták, de az alakját nem hinném. biztos sokat tesz érte, úszik, bicajozik, vagy nem tudom, tőle kéne megkérdezni:D:D:Dde nyilván jó adottságokkal, genetikával született...én is irigykedem rá:P

Saten-nek:

hú ezek a dolgok mindig is érdekeltek, hogy ember, hogy képes ilyenre:O nem tudsz kicsit bővebben írni a témáról, hogy hogy lehet megtanulni, meg valami olyasmit hallottam, hogy az akaratunkkal lehet befolyásolni

2010. aug. 26. 12:56
 15/25 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem buta vagy, ha azt hiszed, ilyen lehetsz. Ez a nő egy modell, vagyis sok-sok nő kövül választották ki, mert ilyen adottságai vannak. Emellett a modellek általában semmit nem esznek, vagy a híres diétás kóla + cigi étrenden vannak hónapokig. Sportolni biztos nem sportol semmit, mert akkor lenne izma. És mellesleg be van kenve barnítóval, majd a fotó elkészülte után a Photoshop nevű programmal minden pici hibát retusáltak róla, hogy így nézzen ki a képen.

Szóval átlagemberként szerintem semmi esélyed így kinézni, főleg, ha a jelenlegi 53 kilóddal nem így nézel ki. Ugyanis ez már a BMI egészséges tartományának legalját súrolja, ha fogyni akarsz ebből, akkor beteg leszel. Békélj meg az alakoddal, mellesleg 163 centivel nagyon alacsony is vagy, a modell alkatú nők meg általában elég magasak, így teljesen másak az arányaik. Szóval ez az alak neked felejtős. De ne aggódj, a legtöbb normális férfi a normális testű nőket kedveli, nem az ilyeneket. Ezek a nők csak ruhafogasok, amiken ruhákat mutatnak be.

2010. aug. 26. 12:59
 16/25 anonim ***** válasza:
51%

Lehet nagy az akaratod de attól még el fog törni a kezed :D

A titka: Elsőnek kisebb dolgokat törtek el az alkarjukkal. Minden egyes ilyen gyakorlatnál megreped a csontjuk. Ezek a hajszál repedések szépen begyógyulnak ettől a csont erősebb lesz bár rugalmatlanabb is. Aztán jön az első betonkocka és így tovább.

2010. aug. 26. 13:01
 17/25 anonim ***** válasza:
13:01 de most teljesen eltértél a tárgytól. már azt magyarázod, hogy kell téglát törni
2010. aug. 26. 13:07
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán nem biztos, hogy retusált a kép, illetve nem hiszem, hogy életben tök más teste lenne. Amúgy bírom, hogy a nők 80%-a a csontozatra fogja, azt hogy vékony e vagy sem... Az lehet, hogy a nő alapból vékonyabb, de biztos, hogy tesz is érte. Akkor is ha nincsenek dagadó izmai. Én is voltam ilyen vékony, pedig előtte mindenki azt mondta, sose leszek ilyen, mert vastag a csontozatom. Aztán mégis voltam 54 kiló a 171 centis magasságomhoz, és mindenki "csontinak" hívott. Amúgy a magasság sokat számít, egy magas vékony nő általában mutatósabb, karcsúbbnak tűnik, mint egy alacsony és vékony nő, persze ezen senki nem tud változtatni. Diétázni kell kőkeményen, de nem olyat csni ,amibe belefér a győri jó reggelt és társaik. Mellette edzeni, kardió edzés és kisebb súlyok használata. Alakformáló dvd-kre is lehet edzeni. Pl. Rubint Réka.
2010. aug. 26. 14:24
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
ezek a képek mind retusáltak, az más kérdés hogy alapból a csaj vékony és jó teste van. de sok munka van ám egy ilyen kép mögött, nem csak úgy kattintottak egy képet amint kijött a vízből a csaj :) jó smink, jó fodrász, jó megvilágítás, jó beállítás, legalább 200 képből kiválasztanak egy-két jót. és akkor utána még az utómunka kisebb bőrhibák retusálása stb stb.
2010. aug. 26. 16:45
 20/25 anonim válasza:
100%
Victoria's Secret modell, nem a híresebbek közül. Meg mertem volna esküdni hogy Heidi Klumot vagy Giselle Bündchent linkeled... :) :) Heidi asszem 4 gyerek után 40 felett eszméletlen ahogy kinéz :) De ezek sajnos megcsinált képek, jól szólt az első: photoshop. Meg megfelelő fény meg póz meg mitomén. Ellőnek 50-70 képet is mire pár db jó lesz. Amúgy a csajszi biztos hogy nem kicsi, 160? viccelsz ... bőven 170-175 felett kell lenni hogy egyáltalán szóba álljon egy csajjal az ügynökség, pláne a VS....
2010. aug. 26. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!