Hogy érhető el ennyire tökéletes alak? Nektek hogy tetszik? K É P P E L
Annyira gyönyörű, még így női szemmel nézve is, irigy is vagyok :)
Hány kg lehet és hány cm?
Mit tornázzak combra, amivel hasonló eredményt érhetnék el?
Esetleg valaki tudja, ki ez a csaj?
Jelenleg 163 cm vagyok és 53 kg körül.
Szóval szerintetek a csontozaton múlik?
Tudjátok ti milyen ember akinek erős a csontozata? Hát megmutatom!
Azt, hogy megint alapvető biológiai problémákba ütköztünk.
A csont csont a hús izom a zsír háj. Az erős csontozatú az alkarjával töri a betondarabokat a husi az egy kigyúrt állat aki pedig kövér az kövér.
kérdezőnek: hihetetlenül csinos a lány! persze a bőrhibáit (ha voltak egyáltalán:))azt retusálták, de az alakját nem hinném. biztos sokat tesz érte, úszik, bicajozik, vagy nem tudom, tőle kéne megkérdezni:D:D:Dde nyilván jó adottságokkal, genetikával született...én is irigykedem rá:P
Saten-nek:
hú ezek a dolgok mindig is érdekeltek, hogy ember, hogy képes ilyenre:O nem tudsz kicsit bővebben írni a témáról, hogy hogy lehet megtanulni, meg valami olyasmit hallottam, hogy az akaratunkkal lehet befolyásolni
Szerintem buta vagy, ha azt hiszed, ilyen lehetsz. Ez a nő egy modell, vagyis sok-sok nő kövül választották ki, mert ilyen adottságai vannak. Emellett a modellek általában semmit nem esznek, vagy a híres diétás kóla + cigi étrenden vannak hónapokig. Sportolni biztos nem sportol semmit, mert akkor lenne izma. És mellesleg be van kenve barnítóval, majd a fotó elkészülte után a Photoshop nevű programmal minden pici hibát retusáltak róla, hogy így nézzen ki a képen.
Szóval átlagemberként szerintem semmi esélyed így kinézni, főleg, ha a jelenlegi 53 kilóddal nem így nézel ki. Ugyanis ez már a BMI egészséges tartományának legalját súrolja, ha fogyni akarsz ebből, akkor beteg leszel. Békélj meg az alakoddal, mellesleg 163 centivel nagyon alacsony is vagy, a modell alkatú nők meg általában elég magasak, így teljesen másak az arányaik. Szóval ez az alak neked felejtős. De ne aggódj, a legtöbb normális férfi a normális testű nőket kedveli, nem az ilyeneket. Ezek a nők csak ruhafogasok, amiken ruhákat mutatnak be.
Lehet nagy az akaratod de attól még el fog törni a kezed :D
A titka: Elsőnek kisebb dolgokat törtek el az alkarjukkal. Minden egyes ilyen gyakorlatnál megreped a csontjuk. Ezek a hajszál repedések szépen begyógyulnak ettől a csont erősebb lesz bár rugalmatlanabb is. Aztán jön az első betonkocka és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!