Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most a pasiktól kérdem,...

Most a pasiktól kérdem, nektek mi a tökéletes női alak?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem,hogy vékony stb. Hanem,hogy HOMOKÓRA,ALMA,KÖRTE,BANÁN? :)

Tudom nem a külső számít,de azért a nők tudják hogy az is közrejátszik abban,hogy egy pasinak tetszen.

2011. aug. 4. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer az egyik pasim azt mondta, hogy a legszebb a homokóra, de a pasiknak inkább a körte tetszik, mert az sokkal szexibb. (Bocsi hogy úgy válaszolok, hogy nő vagyok.)
2011. aug. 4. 16:45
 2/8 anonim válasza:
100%

Ezek nem alakok, hanem gyümölcsök.

Homokóra akkor.

2011. aug. 4. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Így hívják a női alakokat:D
2011. aug. 4. 16:52
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

hát figyelj...ha nincs semmi melled akkor a körte mármegbocsáson mindenki de ronda...

Amúgymeg megfigyeléseim szerint a nagy mellek a kerek fenék és a viszonylag arányos csípőt szeretik...szóval inkább a homokóra.

De tök8 először a fejedet nézik megés ha az csúnya tök8 milyen a testedxD

17L

2011. aug. 4. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A körte alak nem azt jelenti, hogy semmi melled, hanem azt, hogy az alsó tested erősebb mint a felső, attól függetlenül lehet "átlagos" méretű melled. Bocsi, hogy lány vagyok, de szerintem a homokóra és a körte tetszik a fiúknak legjobban.
2011. aug. 4. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Észrevételeim szerint a nagyobb popsira és vastagabb combokra, tehát körte vagy a nagyobb mellekre és közepes popsira, tehát homokórára buknak.
2011. aug. 4. 17:43
 7/8 anonim ***** válasza:

homokóra,körte.

30

2011. aug. 4. 20:41
 8/8 anonim ***** válasza:
a barátnőmé! elég erős homokóra alakja van, a csípője és a válla nagyon széles, és ívesen vékonyodik a dereka! gyönyörű alakja van! szóval homokóra a best, de a körte sem rossz :)
2011. aug. 6. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!