Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen a tökéletes női alak?

Milyen a tökéletes női alak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 18:06
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Olyan nincs.Minden korban más volt a női ideál,nézd meg a híres festők képeit.Azonkívül van akinek a molett,vagy éppen kövér nők tetszenek,mert van rajtuk,mit fogni,és a soványakat csontkollekciónak tartja.Van aki viszont a soványakat szereti.Ízlés dolga,ki milyen nőt tart ideálisnak.
2009. jún. 30. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Magasság: 160-185 centi közt (173 vagyok)

Testalkat: egy kicsit izmos, nem sovány, de nem is kövér, hanem fitt, formás, de azért van mit rajta fogni.

Szép arc és test.

Haj: mindegy, én a nyakig érőt preferálom, de el tudom képzelni bármilyen méretben álmaim nőjének haját.

De ami a legfontosabb:

Óriási..

Gigászi...

Burtálisan nagy...

Hatalmas agya legyen.

Nem tudom hol bújkálnak az okos nők, mert hiszem, hogy léteznek, de elszomorító, hogy sehol egy okos és szép nő, akármerre járok vagy nézek.

Mell: közepes méretű, de finom legyen. Szerintem a méret nem számít.

2009. jún. 30. 18:31
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Íme.....;

[link]

2009. jún. 30. 19:02
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
picit tul szeles a vall es tul keskeny a csipo de azonkivul minden elismeresem :)
2009. jún. 30. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
Hmm...Valóban,kicsit széles a váll, de neki szerintem nagyon jól áll, a csípője tényleg lehetne szélesebb kicsit, de nekem akkor is ő a szerelmem....:D
2009. júl. 1. 14:12
 6/9 igabcsy ***** válasza:
100%

18:31 !!!

ejnye-bejnye....

Méghogy nincs okos és szép nő !?!?!?

Itt vagyok ÉN, az élő példa!

Ráadásul még szerény is vagyok..... :-)))

2009. okt. 17. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:
39%

én is kíváncsi volnék, a többség mit tart vonzónak, szépnek, esztétikusnak. rólam általában azt mondják, lehetne rajtam még pár kg... csak, hogy "legyen mit szeretni" rajtam. :'D

én pedig szeretem, ha valaki csontosabb az átlagnál, és jobban látszanak az izomtónusai.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. szept. 12. 08:44
 8/9 anonim válasza:
60%
2010. okt. 25. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:
Azok akik az okos nőket szeretik, hol vannak? Megmondanák ezt az okos nőknek konkrétan? Pl lát egy okos nőt, de az okos nőnek nem biztos hogy tetszik, nem lehet előre tudni, de sebaj, ezt mondja neki: "csinos vagy és ráadásul végre egy okos nő, tetszik amiket mondasz, nagyon jó veled beszélgetni" Erre vagy lesz valami, vagy nem, de a nő megtudta hogy nem baj ha okos, attól még beszélhet. A férfi pedig egy jót tett a világgal :)
2018. dec. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!