Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eva fitness-t csinálja valaki?

Eva fitness-t csinálja valaki?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdtem el 87 kg volt a mérlegen. Babám 8hós, cicizik, kicsit el kezdek már mozogni. Koplalni nem fogok, mert a tejet még szeretném adni a fiamnak. Így fogyhatok lassan, ha naponta egy videót lenyomok és sok vizet iszok, meg nem eszek édességet? Egyébként mennyire hatásos módszer? Tetszik végre egy mozgás. Nem unalmas.
2021. jún. 24. 12:13
 1/3 anonim válasza:
Én nem próbáltam, de beleneztem a youtube csatornaba.. Szerintem nagyon jó, hasznos lesz. Amit viszont másképp csinálnék az az, hogy inkább kalóriát számolnék és nem mellőzném a csokit ha jól esik. Hajrá :)
2021. aug. 1. 13:29
 2/3 Billbergia válasza:

Szia!

Kb. 1 éve csinálom. Örölök, hogy rátaláltam és "imádom". Egy álló edzés, amiben nincs ugrálás, és a térdet kíméli. Olyan mozgást kerestem, amit 3 térdműtét, és hasi sérvműtét után tudok csinálni. Visszaadja a mozgás örömét, jobb a kedvem tőle...a derekam sokat alakult. Mellé még elliptikus trénert használok, kis súlyzózással.

Szerintem ha nem fogsz enni édességet, és naponta csinálod, gyorsan fog menni a fogyás...elég 2 naponta is:)

2021. szept. 23. 16:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Abbahagytam, mert kevesebb lett a tej, ő meg nagy cicos még mindig. Úgy döntöttem lassítok. Most 83.5 kg vagyok, nem ugribugrizok, csak vele táncizok kicsit, meg nagyon kicsit figyelek, hogy ne tömjem a búrám 😬 most picit megint neki állok hétfőtől, de ha neki nem lesz jó, akkor megint visszaveszek. Tényleg jó kis mozgás különben.
2021. okt. 14. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!