Hogyan lehet elkészíteni fogyókúrásan a Spenótfőzeléket, és a Sóskafőzeléket?
Diétázom!
A spenótot,és sóskát nagyon szeretem,főzelékként elkészítve.
Bármikor tudnék enni belőle,
Én úgy tudom,nagyon egészségesek ezek a zöldségek!
Adnátok tanácsot,hogyan készítsem el úgy,hogy ne hizlaljon?
Egyébként főtt tojással enném!
Ügye tényleg egészséges a spenót,illetve a sóska főzelék?
Vajon Hány kalóriát tartalmaz egy tányér főzelék?
Ezt, még fogyókúrázni?
Most már kezdem érteni, miért fáj annyit a fogyókurázók feje. Odáig már fel sem jut a kaja.
Most utánanéztem:
két kanál liszt kb. 60 kalória, két kanál tejföl kb. 20
én egy 3-4 adagos főzelékbe ennyit szoktam tenni, tehát ez adagonként 20-30 kalória pluszban. Egyébként a krumplinak ennél magasabb a kalóriatartalma (90-100 plusz, ha azzal sűrítesz). Szerintem nyugodtan habard be a bármilyen főzeléket. Rántást ne tegyél, mert egyetlen evőkanál étolaj 90 kalóriát tartalmaz.
Egyébként guglizz rá az összetevők kalóriatartalmára és add össze őket, így megkapod, mennyi van az adott ételben, én is most így néztem.
23:43-as!Ez a kérdés valószínűleg nem neked szólt!:)
Ha nem érdekel téged a fogyókúrás kategória,akkor nem kell válaszolni,és tartsd meg a véleményedet!
Keres más kategóriát,ami jobban jellemez téged pl:ál.atok!
A többi nagyon kedves válaszolónak pedig nagyon köszönöm a segítséget!Ki fogom próbálni!
Én olíva olajjal készítek mindent.
A cukrot is édesítővel helyettesítem!
Várok természetesen további ötleteket,hiszen az nem baj ha több féle képpen is el lehet készíteni ezeket a fincsi főzelékeket!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!