Lányok, más is tervez hízókúrázni a nyáron?
Mik a terveitek, hány kilók vagytok, mennyit szeretnétek hízni? Én most szeretnék belevágni, és a nyáron kicsit formásabbra hízni. Milyen étrendet, mozgást csináltok?
19/L
Hízni vagy izmosodni szeretnél ?
Mert az a tézis, hogy zsírból izmot építünk nem annyira működik.
(Duci lányok is szépek nem amiatt írom BÉKE)
Én is szerettem volna, sikerült is, de az csak hasra meg tokára ment, úgyhogy hagyom az egészet.
19/L 47 -> 50 kg 164 cm
Tetszik az ötlet. :) Ha van olyan lány aki jó formásra és ducira hízna, az írjon nekem.
29/F
1-es vagyok.
5-ös nem duci szeretne lenni (ennél a kérdésnél nem feedee csajt találsz).
Alapvetően izomzatót növelni plusz mozgással/gyakorlattal lehet. Nagyon alapokat vesszük akkor az izom víz és fehérje (tudom, hogy nem csak ennyi).
Ha tudsz akkor valamilyen nagyobb terheléses feladatot csinálj, pl. guggolás is erősít. A mozgás mellé természetesen több energiára lesz szüksége a szervezetnek.
Nagyon egyszerűen:
1. MOZGÁS (izomzat erősítése)
2. MEGFELELŐ VÍZ ÍVÁS (2.5-3.5l)
3. HELYES TÁPLÁLKOZÁS (Fehérjebevitel növelése)
0. SZAKMAIBB CIKKEK/OLDALAK/VIDEÓK NÉZÉSE
Én végeztem a betervezett 18 kilómmal, most 53-55 vagyok, tegnap óta ismét elkezdtem futni, és a súlytartás a célom. A magasságom miatt még jöhetne fel 4-5 kg is, a térdem miatt nem igazán.
Viszont fogyni sem tervezek. Ha betegség miatt megy le valamennyi, az oké, de tudatosan soha többé nem akarok 50 alá sem menni.
En is gondolkodok rajta hogy tomegelek kicsit, aztan osszel elkezdek szalkasitani megint….
Most vagyok 59 kilo 167cmhez, de nem kiloban merem a hizast hanem izomban :D Mondjuk egy jo 3-4 kilo izom johetne fel, de az nyilvan csak szinizomban nem tud jonni.
De meg meg kell magam gyozni hogy hagyjam a fogyast es vallaljam be a tomegelest…. Majd meglatjuk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!