Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fehérje porbòl süti?

Fehérje porbòl süti?

Figyelt kérdés

Írnátok nekem olyan receptet amit fehérje porbòl eltudok készíteni?

A pennybe vásároltam Vaníliás ízűt és mivel fogyòkúrázom jòlenne valamit összehozni belőlle. Nagyon édes szájú vagyok és elég nehéz lemondanom az édességről. Bármilyen receptet szívesen fogadok :)

Valamint aki fogyòzik, megkérdezhetem hogy milyen lisztet használtok?

2021. jún. 16. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Durum
2021. jún. 16. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
abakenyér
2021. jún. 16. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
87%

Én szoktam néha olyat, hogy összetörök egy banánt villával, hozzákeverek egy tojást, egy adag fehérjét, pici sütőport. Tetejére egy kis fahéjt szórok, aztán a mikróban kb 2 perc alatt "megsütöm".

Próbáltam már úgy hogy még egy kis sovány túrót is kevertem bele, azzal is finom.

2021. jún. 16. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Arra vigyázz, hogy a normál, nem kimondottan sütésre való fehérjeporok elég hőérzékenyek, némelyek a 160 fokot sem bírják, szóval igazi, sütőben sült sütire nem alkalmasak.
2021. jún. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!