Ez jó súlytartáshoz?
Figyelt kérdés
165cm,L,52kg
Reggeli: 2 szelet ceres toast graham kenyér, 2 light medve sajt, 100ml kókusztej
Tízórai: 0%os jogobella
Ebéd:120g főtt életfa bulgur, 1 doboz(150g) cheeseland cottage cheese
Uzsi: 1 karamellás bio tech zero bar szelet
Vacsi: 60g cerbona zabpebely (+víz hogy zabkását csináljak belőle),
Ez igazábol teljesen eltelít egy napra sőt sokanka is érzem de nemtudom hogy így jó e
2021. jún. 15. 14:12
1/3 anonim válasza:
Jó egy napra persze, de ha minden nap ezt eszed akkor nem.
Zöldséget hiányolom belőle nagyon, vagy gyümölcsöt. Na meg elég szénhidrát dús is, zsír meg kb nulla van benne.
Fő a változatosság, figyelj a vitamin és ásványianyag-beviteedre is.
2/3 anonim válasza:
Hát ha egész nap nem csinálsz semmit, csak max fel kelsz ennivalót csinálni akkor kiváló. Viszont ha elég aktív vagy akkor nagyon nem. Hidd el én 1500at ettem suliba mellett és folyamatosan fogytam pedig nem az volt a cél.. És csak úgy megjegyezném nkm elég lassu az anyagcserem...
3/3 anonim válasza:
*1500 kclt te pedig max 1300at ennél evvel... 45kg 164cm vagyok szvl nekem 1600 körül kell ha nem sportolok nkd akkor kb 1700-1800 kellene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!