Kinek milyen tapasztalata a South Beach diétával?
nekem az első két hét volt nehéz. sok szempontból hasonlít az Atkins-diétára. Az első szakasz volt nekem ami a legnehezebben tartható volt, a kenyeret a rizst, a burgonyát, a tésztát, a sütiket, a gyümölcsöket, a jégkrémet mikor el kellett hagyni.
viszont megéri, sokat fogytam már az első fázis alatt is. Utána már egyre könnyebben ment kellő kitartás mellett.
Szerintem egyszerubb a kaloriaszamolas es a normalis eletmodvaltas. Azzal mi a baj?
Az ebben a hulyeseg, hogy mennyisegeket nem ir, tehat ha nem vagy deficitben a kesobbi fazisokban, fogyni nem fogsz.
Az elso fazis ehezes gyakorlatilag ahogy latom, erre alapozni nevetseges.
Az nem kaloriaszamlalas, ha csokkented az adagot, nagyon rosszul erted.
Szamomra pont, hogy szabadsagot adott, mert mindent eszek, de modjaval. Persze figyelek arra, hogy tobbnyire lassu felszivodasu szenhidratokat egyek, keruljem a cukrot, stb, de ha neha meg akarok enni egy sima sutit, csokit, akkor beleszamolom a kaloriakeretembe es megeszem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!