Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hízlal a házi kecskes...

Mennyire hízlal a házi kecskesajt?

Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy nagyobb darabot ismerőstől. Jelenleg fogyókúrázom salátákhoz gondoltam, hogy belevágnék egy keveset. Biztos több fajta van ebből is, eddig soha nem ettem házi kecskesajtot, mozzarellához tudnám hasonlítani állagra meg talán ízre is.
2021. máj. 26. 10:20
 1/2 anonim ***** válasza:
61%
Annyira hízlal amennyire túlléped a kalória kereted :)
2021. máj. 26. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyi kalória van benne. Interneten találsz rengeteg weboldalt (pl. kaloriabazis.hu), ahol megtudod nézni egy adott étel kalóroa tartalmát. Nyilván nem lesz 100℅-ban pontos, de egy elég közeli támpontot ad.

Ahhoz, hogy hízz az kell, hogy kalóriatöbbletben legyél, ha a sajtot bele tudod, hogy építeni a kalóriakeretedbe, hogy a többletet elkerüld, akkor nem fogsz hízni.

2021. máj. 26. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!