Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek a főétkezések között?

Mit egyek a főétkezések között?

Figyelt kérdés

Sokat kell fogynom !

A gyümölcsöket nem nagyon tudom megenni ,mert sok a savam !

Eddig így néz ki az étrendem :

Reggeli : rozsszendvics zöldfélékkel

Ebéd : sültcsirke pároltzöldséggel ,vagy főzelék

Vacsi : cukormentes müzli sovány tejjel

2010. aug. 24. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
igyál rengeteg citromos vizet cukor nélkül.az elveszi az étvágyad plusz sok c-vmitamin:) ja és kösd le magad mással,sétálj,mozogj azzal eltelig az idő.nem kell mindig enni.amit írtál az úgy jó:)
2010. aug. 24. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:
főétkezések között nyugodtan egyél jogurtot, zöldséget, igyál sok zöld teát, meg sok vizet. és ez így jó, ahogyan leírtad. de reggelire nyugodtan ehetsz többet is, ha mozogsz mindennap.
2010. aug. 24. 13:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát lehetőleg semmit!

Hamar megszokod!

Ha unatkozol, keress valami mukát, tennivalót, ami nagyon leköt!

Ez azért is jó lenne, mert a gyomrod így hamar összeszűkül, és nem fér bele annyi minden.

Nekem nem kell fogynom, de sokszor csak készer étkezem naponta. akkor viszont rendesen, leülök, megtarítek, beszélgetek.

Ha nagyon éhes vagy, akkor szerintem egy kis darab Hamlettet. Ne egészet! Csak amennyit muszáj!

2010. aug. 24. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
aki azt mondta semmit az félrevezet! igenis fontos a főétezések közt enni. dobj össze egy szerű salit (saláta, paprika, uborka, paradicsom (bár az is savas) olivabogyó, kukorica (egy kicsi)) lehet ám könnyen összeállítani :) a lényeg hogy valami könnyű legyen hogy ne lakj be vele, de mégse álljon raktározásra a szervezeted.
2010. aug. 24. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!