Kedves Cukorbetegek! Most derült ki, hogy I-es típusú cukorbeteg vagyok. Mit ehetek a főétkezések között, amiben NINCS, vagy minimális a SZÉNHIDRÁT? Ezt azért kérdem, mert kishíján mindig éhen halok, mire eljön a következő evés.
Kedves kérdező!
Leírnád , hogy derült ez ki? Nagyon érdekelne. Szóval mire figyeltetek fel először?
Első vagyok! Azt elfelejtettem irni, hogy különböző salátákat bármikor ehetsz. Persze nem majonézes öntettel.
A cukorbetegség tünetei: nagyon sokat iszol, mégis mindig száraz a szád, rengeteget jársz pisilni, előfordul hogy a lábad viszket, vagy hirtelen minden ok nélkül elkezdesz fogyni. De sokszor csak egy általános vérvételnél derül ki.
"A cukorbetegség tünetei: nagyon sokat iszol, mégis mindig száraz a szád, rengeteget jársz pisilni, előfordul hogy a lábad viszket, vagy hirtelen minden ok nélkül elkezdesz fogyni."
Egy az egyben ezek a tüneteim voltak, aztán megmértük a cukrom, és bumm....sajnos!
" aztán megmértük a cukrom, és bumm....sajnos!"
Nos, pont onnentől érdekelne a dolog. Mennyi volt az a "Bumm, sajnos", és mit tettek ezután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!