Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinevetnenek az edzoteremben?

Kinevetnenek az edzoteremben?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy vekony alkat.. sot kover vagyok. Probaltam mar otthon mindenfele gyakorlatot dietakat satobbi es megsem fogytam egy dekat sem. Gondoltam hatha az edzoterem segitene de oszinten szolva felek hogy a vekony lanyok izmos fiuk kineznenek a sulyom miatt. Van valakinek ezzel tapasztalatototok? Milyen ruhaba erdemes edzeni? Jó, otthon teljesen mindegy... de itt megiscsak latnanak. Segitsetek legyszi😔😔
2021. máj. 20. 14:35
1 2
 1/17 anonim válasza:
92%
nem nevetnének ki, viszont ha diétázol és egy dekát sem fogytál akkor nem jól csinálsz valamit. egy rossz étrendet nem tudsz sehogy se lemozogni
2021. máj. 20. 14:40
 2/17 anonim válasza:
94%
Én sem vagyok vékony, lány vagyok. Nem néznek ki, sokszor inkább azon lepődtek meg, hogy elég jól bírom. Jártam crossfit edzésre, mellette kondiba. Szerintem olyat, ami kényelmes, ha nincs kifejezetten sport ruházatod. Váltócipő, törölköző elengedhetetlen.
2021. máj. 20. 15:12
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Nem fognak kinevetni, inkább becsülni azért, hogy teszel valamit az egészséged, erőnléted, a jó kinézeted érdekében.

A ruhád olyan legyen, amiben jól tudsz mozogni, nem muszáj a legújabb sportcuccban virítani, egy póló és egy szabadidő-nadrág éppen jó lesz.

2021. máj. 20. 15:51
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Én inkább elismerően neznélek,hogy teszel valamit magadért. Sok sikert,ne foglalkozz senkivel!
2021. máj. 20. 16:12
 5/17 Metionin ***** válasza:
58%
Nem fognak kinevetni. Engem se nevettek ki soha pedig sok odajáró pasasnak a karja olyan vastag mint nekem a derekam :D Járnak nagyobb darab emberkék is, senkit nem izgat, mindenki a saját edzésére figyel. Ruhát olyat válassz, ami kényelmes, nem szúr, nem vág be, cipőt aminek nem csúszik a talpa.
2021. máj. 20. 16:20
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Én szintén lány vagyok, 94 kilósan kezdtem járni az edzőterembe, kb. másfél éve. Most vagyok 74 kg.

Soha, senki nem nevetett ki. Kaptam tanácsokat, volt, ami hülyeség volt, de mindegyik jó szándékkal jött, szóval mindet megköszöntem, aztán szelektáltam köztük.

Most meg inkább folyton dicséreteket kapok a nálam sokkal jobbaktól, hogy mennyit fejlődtem.

Szóval, ne félj :)

2021. máj. 20. 16:20
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem nevetnek ki, a legtöbb ember azért megy az edzőterembe hogy jobban nézzen ki. Ők sem adoniszként mentek először a terembe
2021. máj. 20. 16:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Kinevetni egy kövér embert egy edzőteremben olyan, mint kinevetni egy beteget a kórházban.

Hát valahol csak el kell kezdeni, nincs ebben semmi gáz.

2021. máj. 20. 17:43
 9/17 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom, azért kérdezed, mert neked is volt egy "remek" testnevelő tanárod, aki ordítozott és szidott, mint a bokrot, ha nem teljesítettél egy olimpikont megszégyenítően.

Ne foglalkozz vele. A pedagógusok többsége amúgy is rosszindulatú, frusztrált, sikertelen senkiházi. A testnevelő tanárok az alja az egésznek. Értéktelen, buta sportbunkók.

Az edzőterem egy teljesen más hely. Sok hozzád hasonló ember megy oda, sokan túlsúlyosak. Senki nem fog kinevetni, senki nem fog odaállni melléd az izmait villogtatni. Az ilyet ki is dobják a francba a helyről, azonnal megvonják a kártyájukat. Edzőterembe a mozgás öröméért járnak az emberek, nem a kicsinyes hajlamaik kiélésére.

2021. máj. 20. 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Ma a kondiba, bejött egy nagyon kövér lány az öltözőbe. Egymáshoz közel kaptuk a szekrényeket és érezhető volt, hogy szégyell elkezdeni vetkőzni. :(

Ott ült szegény és a cipőjével piszmogott valamit, egészen addig, amíg ki nem jöttem.

Megmondom őszintén nagyon megsajnáltam a kis nőt. Legszívesebben azt mondtam volna neki, hogy ne szégyellje magát én sem vagyok tökéletes, hiába vagyok vékony és izmos.

Nyilván nem mond ilyet az ember.

Na, ezt csak azért írtam le, mert biztos nem vágyod mások sajnálatát, de hidd el, aki megbámul, megszól az a jó testű embereken is talál kritizálni valót, mert egy büdös gyökér alapból és eszerint kell foglalkozni a szánalmas kis véleményével.

A másik pedig, hogy fogadj ha tudsz személyi edzőt. Mellette védve, biztonságban érezheted magad és túlsúly esetén jobb, mint egyedül kínlódni.

Sok sikert!

2021. máj. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!