Melyik hízlal jobban?
13. azt én nem tudhatom, felség🤣
de igazából azzal a válasszal nekem is az a bajom, hogy a kérdező 1000-1000 kcal-t írt, és igaz, hogy ha a csirke fehérjetartalmának termikus hatását beleszámoljuk (ahogy többen később írták), akkor a csokoládéból több kalória marad meg felhasználatlanul, de azért ezt egy étrend összeállításánál nem nagyon kell figyelembe venni, mert pofára eshet az ember (még ha a fehérje termikus hatásával akár 20-30%-kal csökkenhet is a fennmaradó kalóriamennyiség).
de alapvetően nincs ilyen, hogy valami jobban hizlal, mint valami más, nem lehet így összehasonlítani a kajákat, mert az számít, hogy valaki összességében a kalóriaszükségletén felül vagy alul eszik-e, e szerint fog hízni vagy fogyni - tehát önmagában véve egyik sem hizlal jobban a másiknál, de ezért nem is érdemes ilyen dolgokon gondolkozni, mert nem vákuumban nézegetjük a kajákat.
:)) jó, ezt sejtem :))
hát igen, ha optimálisan szeretne fogyni, akkor természetesem semmiképp sem.
9. Mázli, hogy nem elsősorban a kalóriatartalom számít.
, hanem a minőség, és a szervezetre gyakorolt hatás.
A csirke hasznos tápanyagforrás, laktat, teltségérzetet okoz, lassabban emésztődik meg. A csoki meg tele van finomított cukorral ,gyakorlatilag üres kalória az egész. Nem laktat, tehát semmi haszna. A megevése után felmegy a vércukor, de hamar le is esik, újra megéhezik az ember és ezáltal a szükségesnél végül több energiát fog bevinni mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!