Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fekszenek le aludni a...

Hogyan fekszenek le aludni a kövérek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a nagy hasú emberek hogyan fekszenek hason? Nem nyomja őket?

2021. máj. 12. 18:53
1 2
 11/19 anonim válasza:
49%
Legalább ki vannak párnázva
2021. máj. 13. 08:59
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Én amikor a legkövérebb voltam, már nem tudtam feküdve aludni. Ez úgy 130 kg+ körül volt. Csak fotelben, ülve tudtam minimálisan pihentető mód aludni. Ha ágyba feküdtem, kb fél óránként vizelni jártam és felriadtam arra, hogy nem kapok levegőt. Mondanom se kell, hogy mekkora életminőségbeli változást jelentett, hogy most már semmi bajom az alvással, bármilyen pozícióban.
2021. máj. 13. 09:30
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
Gondolom akik lepontozták a nagy has nehézségeit valami titkos élelélmiszerfeldogozó ipar ügynökei akik az emberek felhízlalására és idő előtti kipurcanására esküdtek fel.
2021. máj. 13. 10:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Én a #3 vagyok, és engem is lepontoztak, pedig a - 100 százalékos - #12 válasza is engem igazol:

A háj szinte "folyik". Háton fekve a testen van rajta, azt borítja be, nehéz és nyom. Hason fekve ehhez képest maga a háj kevesebb lesz - hiszen kétoldalra szolul ki - viszont a testnek a súlya nyomja.

Oldakt fekve kényelmes, mert a háj elfolyik a fejvő hekyzetet lehetővé tevő aljzaton, így el tud oszlani, a háj gyakorlatilag a test mellé kerül.

Ülő helyzetben a has az ember ölébe folyik, nem terheli a rebgeteg zsír a szívet és a többi szervet - lévén, hogy nem a felsőtesten van a súlya.

2021. máj. 13. 11:13
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
160 kg, képtelenség hason aludnom. Háton is csak-csak, nekem is már kezdi eléggé nyomni a zsír a légutamat. Oldalt fekve ideális.
2021. máj. 14. 15:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Az elhízott ismerősem egyöntetűen azt mondják, hogy oldalt fekve a legkényelmesebb viselni a hájat.
2021. máj. 14. 16:38
 17/19 anonim válasza:
100%
Volt barátnőm, 160+, de terhes alkatú hassal, mindig oldalt fekve aludt, hason fekve rövid ideig tudott, mert oldalra dőlt, háton fekve meg nyomta nagyon. Oldalt lényegében kiterül kicsit és az ágy veszi fel a súlyát és nincs gond.
2021. nov. 9. 12:57
 18/19 anonim ***** válasza:
De szívesen megfognék egyszer egy ilyen hatalmas hasat amit itt többen írtak, hogy mint egy zacskó tej, folyik szét, meg mint a kocsonya.
2022. jan. 23. 14:57
 19/19 anonim válasza:
Hát én nem vagyok kövér de én meg nem találtam meg az ideális alvó helyzetet mert ki áll a bordám és így nem túl kényelmes hason feküdni de háton sem mert a fejemet mindig oldalra döntöm hogy alvás előt TikTokozzak ameddig el nem fárad a szemem addig és oldalt sem kényelmes szintén a bordám miatt szóval valaki írna valami tippet nekem hogy hogyan aludjak?Ha valaki szeretné küldök képet
2023. júl. 7. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!