Miért kezdtem el fogyni?
Figyelt kérdés
Az útóbbi időszakban azt vettem észre, hogy fogyni kezdtem.Kilátszik a bordám, csontosabb a fenekem nem értem miért.Nem fogyóztam, nem is keveset edtem, mozogni mozogtam de azt se vittemvtúlzásba.Tükörben is látom a változást.Előtte is viszonylag vékony voltam de most még jobban. Hogy lehet?2021. máj. 9. 15:37
1/9 anonim válasza:
Menj orvoshoz, mert az ilyen fogyás komoly bajt is jelezhet.
2/9 anonim válasza:
Cukorbetegség?
De biztos nem eszel kevesebbet? Erről kérdezd meg a környezetedet is.
3/9 anonim válasza:
Talán valamilyen ételintolarenciád van, nekem is úgy kezdődött a gluténérzékenységem, hogy nagyon lefogytam.
4/9 anonim válasza:
Egy kedves ismerősöm rákos volt, ez volt az egyetlen jele, ami miatt dokihoz ment, de már késő volt, fél év után elment. :/
5/9 anonim válasza:
áá..azért nem kell beijedni.. én másfél hónap alatt 17 kilót fogytam ugy, hogy semmi nem változott a kajálásomban, sőt, kétnaponta egy kis doboz bonbnont bezabáltam.A háziorvos is be volt ijedve azt hitte rákos vagyok, csináltak mindenféle tumormarker vizsgálatot (is) ..és SEMMI !! Halvány gőzük se volt, hogy miért fogytam..
6/9 anonim válasza:
hát pedig ha 17 kilót fogytál 1,5 hónap alatt és előtte nem volt rajtad több, mint 60 kiló túlsúly, akkor azt igen is komolyan kell venni.
7/9 anonim válasza:
6- 80 kg voltam. csináltak kivizsgálást, semmit nem találtak. 63 kilónál megállt a fogyás, nem történt semmi, jól vagyok. Csak azért fura, mert amikor AKARTAM fogyni, akkor nekem nagyon nehezen ment.Itt meg nem akartam, nem is tettem érte - sőt!!- és mégis fogytam.
9/9 anonim válasza:
8-azzal régóta baj van, alulműködik, gyógyszert szedek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!