Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mondotok étrendeket fogyáshoz?

Mondotok étrendeket fogyáshoz?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 78/76 kiló. szeretnék fogyni, edzek de nem fogyok (tudom hogy van egy idő mikor megáll a fogyás) szóval mondanátok néhány étrendet vagy segítenétek olyan edzés tervet öszzes állítani hogy izmaim is nőljenek és fogyjak is
2021. máj. 8. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
68%

Étrend: dietetikus

Edzésterv: személyi edző (segíthet az étrendben is)

2021. máj. 8. 23:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Hiába mond bárki bármit, ami x embernek beválik, és szereti az adott étrendjét, az nem biztos, hogy neked is tetszeni fog.

Saját magadnak kell olyan életmódot kialakítanod, ami alapvetően egészségesebb, amit szeretni tudsz, és ezáltal hosszútávon is tartani tudod.:)

2021. máj. 9. 18:54
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
1-es vagyok, aki lepontozott, legyen kedves ideírni a kérdező által megadott 2 adat alapján ide egy ingyenes, részletes és hasznos étrendet és edzéstervet a számára. Köszi.
2021. máj. 10. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!