Dietetikus milyen étrendeket ír? Mennyire tartható?
Régebben lefogytam szemelyi edzo segitsegevel, de a csirke-rizs-turo-zoldseg-zabpehely-proteinturmix-tojas-sonka kombinacion alig ehettem mast. Meg is lett az eredmenye, 2 ev edzes es dieta utan mindenfele hianyom alakult ki, es alig fel ev alatt visszajott
minden leadott kilo.
Azota ra se birok nezni a dietas kajara...
Szoval a lenyeg az lenne, hogy milyen kajat ir a dietetikus?
(Van taplalkozasi es eletmodtanacsado vegzettsegem, de ott se tanitanak mast csak a csirke-rizst)
Az is megfogja mondani mit egyél ami már eleve nem jó út, beszabályoz, ami csak korlátokat rak eléd...sokkal inkább magadnak kellene utána járnod mi az amit szeretsz és egészséges,m egtanulni számolni a szénhidrátot, zsírt, fehérjét stb.
A kérdező kommentje:
Irtam hogy van taplalkozasi tanacsado vegzettsegem, megtanultam szamolni mindent.
Akkor mi mit tudnánk segíteni?
Én voltam dietetikusnál, és eléggé rám lett szabva, teljes mértékben tartani tudom, hiszen folyton a kedvenceimet eszem csak "diétásabb" verzióban. Fogytam is, nem is keveset.
Amit a táplálkozás tanácsadó "kollégáid" írtak étrendet, nagyon rossz volt. Durva, hogy ilyen tanácsadók némelyik milliomos lesz.... Bocsi, de ez kikívánkozott.
Na pont errelennek kivancsi. Hogy milyen egy dietetikus etrend.
Mertvannak kedvenceim de azokat nem ehetem dietaban hirul sem.
Es nem, a turopizza sem opcio.
A Szafin gondolkoztam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!