Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Dietetikus milyen étrendeket...

Dietetikus milyen étrendeket ír? Mennyire tartható?

Figyelt kérdés

Régebben lefogytam szemelyi edzo segitsegevel, de a csirke-rizs-turo-zoldseg-zabpehely-proteinturmix-tojas-sonka kombinacion alig ehettem mast. Meg is lett az eredmenye, 2 ev edzes es dieta utan mindenfele hianyom alakult ki, es alig fel ev alatt visszajott

minden leadott kilo.

Azota ra se birok nezni a dietas kajara...

Szoval a lenyeg az lenne, hogy milyen kajat ir a dietetikus?

(Van taplalkozasi es eletmodtanacsado vegzettsegem, de ott se tanitanak mast csak a csirke-rizst)

2019. márc. 16. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Az is megfogja mondani mit egyél ami már eleve nem jó út, beszabályoz, ami csak korlátokat rak eléd...sokkal inkább magadnak kellene utána járnod mi az amit szeretsz és egészséges,m egtanulni számolni a szénhidrátot, zsírt, fehérjét stb.

https://www.youtube.com/watch?v=7ngLO0tRTxQ&t=9s

2019. márc. 16. 17:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Irtam hogy van taplalkozasi tanacsado vegzettsegem, megtanultam szamolni mindent.
2019. márc. 16. 17:46
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

A kérdező kommentje:

Irtam hogy van taplalkozasi tanacsado vegzettsegem, megtanultam szamolni mindent.

Akkor mi mit tudnánk segíteni?

2019. márc. 16. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam dietetikusnál, és eléggé rám lett szabva, teljes mértékben tartani tudom, hiszen folyton a kedvenceimet eszem csak "diétásabb" verzióban. Fogytam is, nem is keveset.

Amit a táplálkozás tanácsadó "kollégáid" írtak étrendet, nagyon rossz volt. Durva, hogy ilyen tanácsadók némelyik milliomos lesz.... Bocsi, de ez kikívánkozott.

2019. márc. 16. 18:03
 5/11 A kérdező kommentje:

Na pont errelennek kivancsi. Hogy milyen egy dietetikus etrend.

Mertvannak kedvenceim de azokat nem ehetem dietaban hirul sem.

Es nem, a turopizza sem opcio.

A Szafin gondolkoztam?

2019. márc. 16. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem értem, mi ebben a bonyolult. Szárnyasok, marha, hal, tojäs + zöldség, gyümölcs. Rengeteg főzeléket eszem rántás nélkül, bab, lencse kivételével, mert attól én puffadok. E mellett nem alakulhat ki semmiféle hiány ja sajtot, kefírt, túrót is eszek. Egyénre szabott diétát csak betegségben tartanék, és akkor azokat nem eszem. Amúgy, ha fogyni akarsz kevesebb kalóriát viszel be, ennyi.
2019. márc. 17. 11:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Fuuu de okos vagy Tonikam.
2019. márc. 17. 13:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Amugy a szovegertes alkalmazasa megkonnyiti a tarsas kommunikaciot. Akinek nem megy, az gyakorolhatja a 2-3-ik osztalyos tankonyvbol.
2019. márc. 17. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Komoly szakember lehetsz. 😂😂😂😂
2019. márc. 17. 13:33
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát én mindent eszem szinte, palacsinta, bundáskenyér, rántott hús rizzsel és tartárral, sült édesburgonya, gyros tál, hamburger, de természetesen nem mindegy hogy miből mennyit, mikor és milyen hozzávalókkal. A dietetikus kiszámolta a kalória- és makró szükségleteimet és ezek alapján osztotta fel a kedvenc ételeimet, plusz írt hozzá diétásabbakat. Nekem IR-em is van, úgyhogy emiatt volt fontos a dietetikus. Egyáltalán nem éhezem, és 20 kg-t fogytam eddig csirke-rizs, túró és zabkása nélkül. 😃
2019. márc. 17. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!