Két hét alatt le tudok annyi zsírt adni, hogy ne feszüljön rajtam a ruha, ami éppencsak feljön rám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 hét múlva lesz egy esemény, amire kifejezetten az egyik ruhámat szeretném felvenni. Én már 9 hónapja életmódváltásba kezdtem, amely során elég lassan fogyok, ma ott tartok, hogy havonta 1kg-ot fogyok, de nekem így kényelmes, nem siettem (eddig). Az a bizonyos ruha rámjön, de úgy, hogy éppen illeszkedik a hátamra, amint a karjaimat mozgatom eléggé befeszül. Arra gondoltam, hogy a következő két hétben még szigorúbb leszek magamhoz, hogy a feszülős állapotból el tudjak jutni a kényelmes állapotba és ne kelljen attól tartanom, hogy kiszakad. Szerintetek két hét alatt le lehet fogyni azt a zsírmennyiséget, ami ezt lehetővé teszi?2021. máj. 8. 11:48
1/7 anonim válasza:
Ha hajlandó vagy megerőltetni magad akkor talán 2-2,5kg-t le tudsz gyorsan fogyni de hogy ez mire elég azt így látatlanban nehéz lesz megmondani.
2/7 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján igen, mivel egy kis zsír mellett egy csomó víz is lefog menni rólad.
3/7 A kérdező kommentje:
"A víz" már nem jön le rólam, mert már 9 hónapja diétázok és kevés szénhidrátot viszek be, nincs mi megkösse a vizet.
2021. máj. 8. 12:48
4/7 anonim válasza:
Mennyi kalóriát eszel? Azt csökkentsd esetleg, és akkor hátha jobban beindul a fogyás, és lemegy azért még egy kevés a két hét alatt. Persze ha már most 1300 kalóriát eszel vagy valami, akkor nehogy csökkentsd.
5/7 anonim válasza:
Végezz sok kardió (gyors séta, futás, bicikli, de akár nagyon ajánlom Leslie Sansone lépegetős videóit is) és egy kevés súlyzós edzést, ami lehet akár saját testsúlyos is (pl. pilates, vagy Zuzka videói). Kerüld a puffasztó ételeket az esemény előtti pár napon
6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült :)
2021. máj. 24. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!