Ruhában érdemes mérni magam vagy ruha nélkül?
Figyelt kérdés
Most azért már némelyik ruha több mint egy kiló, de van olyan ami kB fél kg.2020. nov. 21. 18:35
1/16 anonim válasza:
Én bugyiban és melltartóban szoktam
21/N
3/16 anonim válasza:
Én fürdés előtt szoktam meztelenül, az a tuti :)
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2020. nov. 21. 19:41
5/16 anonim válasza:
Reggel. A lényeg, hogy ugyanúgy legyél öltözve vagy inkább vetkőzve.
6/16 SZücsöm válasza:
Amit felettem írtak. Viszont annyival kiegészíteném hogy étkezés előtt viszont wc után.
7/16 anonim válasza:
Reggel, étkezés előtt, wc után, fehérneműben.
8/16 anonim válasza:
Reggel ébredés után kaka-pisi, fülbevaló/nyaklánc/gyűrű le, majd meztelenül levegőt kifúj és mérlegelés.
9/16 anonim válasza:
Én pizsóban mérem, az kb ugyanannyi pluszsúly. Hideg van nálunk, nem akarok a mérlegen vacogni.
10/16 anonim válasza:
Szinte mindegy, csak arra ügyelj, hogy ha van rajtad ruha, akkor az kb. 1-1.5 kg plusz is lehet. Én pl. farmerben + pulóverben kilóval vagyok több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!