Ruhában érdemes mérni magam vagy ruha nélkül?
Figyelt kérdés
Most azért már némelyik ruha több mint egy kiló, de van olyan ami kB fél kg.2020. nov. 21. 18:35
11/16 anonim válasza:
Szóval azt akartam írni, hogy *2 kilóval vagyok több, csak kihagyott a fejem kicsit.
12/16 anonim válasza:
Ne használj mérleget, felesleges.
Centit mérj.
13/16 anonim válasza:
Ha pontos eredményt akarsz heti több alaklommal mérj és azt átlagold és ezek az átlagok alakulását köved nyomon
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! 🙂
2020. nov. 22. 17:40
15/16 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? A centit kell nézni, tényleg.
Tegyük fel valaki 82kg volt, lemegy 79-re. Örült, hogy fogyott. De utána már 80 kg, mert jön rá izom, de mivel a mérleg nem írja ki, hogy mi ment rád, azt hiszi, megint hízott. Ezért kel nézni a váll, derék méretét. Ennyi.
16/16 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le, köszönöm szépen a segítségedet. Mérem centivel is magam én is. 🙂
2020. nov. 23. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!