Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tipikus nyugati diétára azt...

A tipikus nyugati diétára azt mondják, hogy egészségtelen. És a hagyományos magyar konyha? Én nem hiszem, hogy a sok bors, paprika, szalonna, kolbász, sonka, töpörtő olyan egészséges lenne, de nem állhat rá mindenki a mediterrán diétára!?

Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%
Ez erősen kaja függő egyébként. Én azt mondom, a fűszereken több múlik. Egyébként a 2 kanál olaj az úgy 250 kcal. Tehát plusz 80-40 kalória. Ami nem sok, de teljesen felesleges. És egy ember általában nem napi egy adag kajában eszik hozzáadott olajat. Helyette lehet enni 100 g szőlőt. Nyilván nem ezen fog múlni az elhízás (ha igen, akkor ott tényleg nagy a baj), de ha nem kerül semmibe, akkor miért ne javítsak az étrendemen? Én nagyon sok különbséget érzek, mióta teljesen elhagytam az olajat, sokkal jobb a közérzetem, szebb a bőröm és a sportteljesítményem is javult.
2021. máj. 6. 09:02
 12/12 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Nem is egészséges. Mindenhez kenyér meg tejföl meg zsír meg rengeteg hús? Zéró zöldség, max krumpli.

Nem kell mindenkinek mediterrán diétára áttérni, az a legjobb diéta mindenkinek, ami azért kihívást jelent, de még élvezhető az adott ember számára.

Én fogyasztok mindenféle nemzeti ételt (keleti, mediterrán, közel-keleti, afrikai, indiai stb), olyan alapanyagokból, amik egészségesek. Sok zöldség és gyümölcs, minimális cukor, semmi feldolgozott élelmiszer stb.

2021. máj. 7. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!